Марая мебели

тел: 0887 338 552; 028700405

e-mail: mariah_bg@abv.bg

Експерти в обзавеждането

Бързо, евтино, хубаво!

Начало Продукти Промоция Мебели на изплащане Контакти

:: Каталог предлагани мебели:

- Промоция на мебели

:: ОФИС СТОЛОВЕ:

- Специализирани столове, табуретки
- Работни офис столове
- Директорски офис столове
- Президентски столове
- Посетителски офис столове
- Посетителски пейки
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- столове Grammer-office
- Резервни части за столове

:: ОФИС МЕБЕЛИ:

- Модулни офис мебели
- Метални кардекси с чекмеджета
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- Метални стелажи

:: СТОЛОВЕ И МАСИ:

- Трапезни столове дърво
- Трапезни маси стъкло
- Холни масию
- Бар столове, бар маси
- Кресла трапезни
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- Верзалитови плотове и стойки за маси

:: ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ:

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА КУХНЯ:

- Кухненски мивки
- Смесители за кухня

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДНЕВНА:

- Холни секции за дневна
- Дивани, канапета, фотьойли, холови ъгли, кухненски ъгли
-Кожени релакс фотьойли и гарнитури
- ТВ поставки
- Модулни системи за обзавеждане на дневна и спалня

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНЯ:

- Легла
- Тапицирани кожени спални
- Скринове, тоалетки

:: МАТРАЦИ:

- Матраци промоция
- Матраци Латекс Екон
- Матраци Нани
- Матраци Тед
- Матраци Paradise
- Матраци и рамки РосМари
- Матраци Голд Аполо
- Евтини Матрацитини

:: ДЕТСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ:

- Бебешки легла
- Детски легла
- Детски секции
- Модулни детски мебели
- Детски столове

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА АНТРЕ:

НОВО - Online Каталози

 
>> Марая мебели >>Модулни кухненски шкафове за обзавеждане на кухня

Марая мебели -Модулни кухни - кухненски шкафове за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане

Марая предлага стандартни модулни кухненски шкафове с удобно и функционално разпределение. С тях можете сами да проектирате своята кухня. Кухненските шкафове от стандартната ни модулна система са с голямо разнообразие от модели и размери - предлагаме 21 цвята кухненски шкафове от МДФ, масив или ламинирано ПДЧ. В модулните кухни се включват следните кухненски шкафове: долен шкаф за мивка, долен шкаф с врати и рафтове, долен шкаф с чекмедже, долен шкаф за вграждане на фурна, ъглов долен шкаф, етажерка, ъглова етажерка, горен шкаф с врати и рафтове, горен шкаф витрина, шкаф за абсорбатор, горно отворено шкафче, горен ъглов шкаф, горна ъглова етажерка, кухненски плот, термоустойчив плот, горно шкафче с отцедник. Предлагаме над 30 модела кухни цвят венге, избелен дъб, коко боло, ябълка, круша, елша, ванилия, клен, череша, вишна, бор и други цветове. Отделно предлагаме мивки от неръждаема стомана, батерии, гръб за кухня, допълнителни кухненски плотове, водобранна лайсна, сушилници, кошници за вграждане в кухненски шкафове. Предлагаме и кухненски маси - стъклени, дървени и разтегателни, столове - дървени, сгъваеми и тръбни, барстолове - тръбни.
Основната цел на Марая е да създаде за Вас неповторим стил, уют и удобство. Гъвкави схеми на заплащане! Някои стоки и мебели се предлагат и на изплащане за срок от 2 до 36 месеца.

 
   

 

 

НОВО Модулни кухни Луксор:

представяне модулни кухненски шкафове Луксор

Модулни кухни Луксор са серия кухненски шкафове, които се продават по модули. Корпусът на кухненските шкафове е в цвят бяло, а вратичките може да бъдат в следните цветове постформинг - сакраменто мат, сонома мат, сюмела мат, кристал мат, червено гланц или бяло гланц. Цената на кухни Луксор зависи от избраните модулни кухненски шкафове. В цените на долните кухненски шкафове Луксор не се включва термоплот. Цените на термоплота са посочени отделно. Термоплотовете могат да бъдат в цвят антик гланц или галакси гланц. Към този модел кухня се предлага и термогръб по отделен ценоразпис.

модулни кухненски шкафове Луксор

Ценоразпис модулни кухненски шкафове Луксор:

Модулни кухни Луксор са серия кухненски шкафове, които се продават по модули. Корпусът на кухненските шкафове е в цвят бяло, а вратичките може да бъдат в следните цветове постформинг - сакраменто мат, сонома мат, сюмела мат, кристал мат, червено гланц или бяло гланц. Цената на кухни Луксор зависи от избраните модулни кухненски шкафове. В цените на долните кухненски шкафове Луксор не се включва термоплот. Цените на термоплота са посочени отделно. Термоплотовете могат да бъдат в цвят антик гланц или галакси гланц. Към този модел кухня се предлага и термогръб по отделен ценоразпис.

Ценоразпис модулни кухненски шкафове Луксор

Ценоразпис модулни кухненски шкафове Луксор 2

Модулни кухненски шкафове Бени:

 

НОВО: Модулни кухненски шкафове Бени. Описание: врати - цвят благороден бряст или бял дъб или златен дъб, корпус цвят орех рибера, термоплот цвят тъмно кафяв мрамор. В цените на долните кухненски шкафове не се включва плот. Цената на кухненския термоплот е посочена отделно.

 

Ново: Кухни комплекти Сити в цвят венге и дъб гран сасо или венге и астра - кухни комплекти и модулни шкафчета:

кухня Сити 235, кухня Сити 236, кухня Сити 232 и кухня Сити 233

На горната снимка са представени комплеки кухня Сити 235, кухня Сити 236, кухня Сити 232 и кухня Сити 233. В посочените цени не се включват термогръб, водобран, тапи и ъгли, декоратични елементи, мивки, батерии и електроуреди.

кухня Сити 238, кухня Сити 239, кухня Сити 237 и кухня Сити 230
На горната снимка са представени комплеки кухня Сити 238, кухня Сити 239, кухня Сити 237 и кухня Сити 230. В посочените цени не се включват термогръб, водобран, тапи и ъгли, декоратични елементи, мивки, батерии и електроуреди.
кухня Сити 240, кухня Сити 234, кухня Сити 247
На горната снимка са представени комплеки кухня Сити 240, кухня Сити 234, кухня Сити 247. В посочените цени не се включват термогръб, водобран, тапи и ъгли, декоратични елементи, мивки, батерии и електроуреди.
Модулни кухненски шкафчета Сити в цвят венге с астра или венге с дъб гран сасо
Модулни кухненски шкафчета Сити в цвят венге с астра или венге с дъб гран сасо. В посочените цени не се включват термогръб, водобран, тапи и ъгли, декоратични елементи, мивки, батерии и електроуреди.
Модулни кухненски шкафчета Сити в цвят венге с астра или венге с дъб гран сасо
Модулни кухненски шкафчета Сити в цвят венге с астра или венге с дъб гран сасо. В посочените цени не се включват термогръб, водобран, тапи и ъгли, декоратични елементи, мивки, батерии и електроуреди.
кухня Сити 231, кухня Сити 229, кухня Сити 227 и кухня Сити 212
На горната снимка са представени комплеки кухня Сити 231, кухня Сити 229, кухня Сити 227 и кухня Сити 212. В посочените цени не се включват термогръб, водобран, тапи и ъгли, декоратични елементи, мивки, батерии и електроуреди.
 

Модулна Кухня Тоскана - лице тъмен и светъл периер и корпус тъмен дъб

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Тоскана, които се предалагат в цвят лице горен ред тъмен периер и лице долен ред светъл периер и декор корпус тъмен дъб. При поръчка по модули лицето на шкафовете е по избор между тъмен периер или светъл периер. При покупка на кухня комплект няма избор на цвета на лицето на шкафовете.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят тъмен дъб, а вратите в цвят тъмен и светъл периер. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят оникс. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Важно: увеличава се цената на някои модули на кухня Тоскана: модул В1 без ТУП - 198лв, модул В1 с ТУП е 216лв, както и модул В25 без ТУП е с цена 146лв и модул Б25 с ТУП е на цена 164лв.

модулна кухня тоскана
модули кухня тоскана 2 стр.

Модулна Кухня Бавария - лице пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Бавария, които се предалагат в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.
модулни шкафове Бавария пясъчен дъб
модулна кухня бавария пясъчен дъб

Модулна Кухня Бавария - лице венге с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Бавария, които се предалагат в цвят венге с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят венге с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.
модулна кухня Бавария венге
модули Бавария венге кухненски шкафове

Модулна Кухня Ванеса - лице пясъчен дъб и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Ванеса, които се предалагат в цвят пясъчен дъб и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб . По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулна Кухня Сити - лице пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Сити, които се предалагат в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулна Кухня Сити - лице дъб сонома с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Сити, които се предалагат в цвят дъб сонома с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят дъб сонома с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулна кухня Елада - цвят корпус тъмен дъб и лице бял матрикс гланц с декоративен профил

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Елада, които се предалагат в цвят бял матрикс гланц с декоративен профил и корпус тъмен дъб. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят тъмен дъб, а вратите в цвят бял матрикс гланц с декоративен профил. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена.

Важно: увеличава се цената на някои модули на кухня Елада: модул В1 без ТУП - 187лв, модул В1 с ТУП е 203лв, както и модул В25 без ТУП е с цена 135лв и модул Б25 с ТУП е на цена 151лв.

Модулна кухня Елвира - цвят корпус дъб кремона и лице пасифик с декоративен профил

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Елвира, които се предалагат в цвят пасифик с декоративен профил и корпус дъб кремона. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят дъб кремона, а вратите в цвят пасифик с декоративен профил. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена.

Важно: увеличава се цената на някои модули на кухня Елвира: модул В1 без ТУП - 155лв, модул В1 с ТУП е 168лв, както и модул В25 без ТУП е с цена 111лв и модул Б25 с ТУП е на цена 124лв.

Модулна Кухня Ирис - лице пясъчен дъб и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Ирис, които се предалагат в цвят пясъчен дъб и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена.
Кухня комплект Ирис 1

НОВО: Кухня комплект Ирис 1 - промоция цена 206лв.

Кухня комплект Ирис 2
НОВО: Кухня комплект Ирис 2 - промоция цена 270лв.
Кухня комплект Ирис 3
НОВО: Кухня комплект Ирис 3 - промоция цена 634лв.
Кухня комплект Ирис 4
НОВО: Кухня комплект Ирис 4 - промоция цена 402лв.

Модулни Кухни Регал - лице флауърс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Регал, които се предалагат в цвят флауърс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят флауърс гланц с МДФ профил инокс. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Мика с МДФ - цвят чери и крем с МДФ профил чери

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Мика, които се предалагат в цвят корпус чери и лице крем с МДФ профил чери. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: чери с крем с МДФ профил чери. Корпусът на шкафовете се изработва в цвят чери, а вратите в цвят крем с МДФ профил чери. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Мика с МДФ - цвят венге и крем с МДФ профил венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Мика, които се предалагат в цвят корпус венге и лице крем с МДФ профил венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: венге с крем с МДФ профил венге. Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят крем с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Регал - лице червено гланц с МДФ профил инокс и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкаранофове Регал, които се предалагат в цвят червено гланц с МДФ профил инокс и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят червено гланц с МДФ профил инокс. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Регал - лице бял матрикс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкаранофове Регал, които се предалагат в цвят бял матрикс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят бял матрикс гланц с МДФ профил инокс. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Равена - лице швейцарска круша с МДФ профил круша с орнаменти и корпус швейцарска круша

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкаранофове Равена, които се предалагат в цвят швейцарска круша с МДФ профил круша с орнаменти. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят швейцарска круша, а вратите в цвят швейцарска круша с МДФ профил круша с орнаменти. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

 

Модулни Кухни Оптима

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Оптима, които се предалагат в над 50 цвята ламинирани ПДЧ с покритие меламин. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин. По долу представяме на вашето внимание модулните шкафове с обозначени цени за корпус бяло, лице цветно ламинирано ПДЧ, като в цената на долните шкафове не се включва термоплот. Неговата цена е дадена отделно и се тасува на линеен метър. Долните кухненски шкафове могат да бъдат с височина 82см без термоплот, както и с височина 87см без термоплота като цената се запазва. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: бежово, бреза, бук, бяло, бяло северно дърво, венге, венге луизиана, графит, дъб натурален, дъб пастел, дъб шамони, елша, жълто пастел, зебрано, зебрано класик, зебрано нюанс, зебрано сахара, зелено океан, зелено сигнално, именео перлено бяло, именео перлено сиво, калвадос, коко боло, лила, маслина севиля, махагон, оранжев пастел, оранжево кадифе, орех еко, орех лион, орех милано, орех тиеполо, орфео сребърно бяло, пине орегон, розово, сакура бланк, сакура ноар, синьо атол, синьо капри, слива антик, слива бежова, слонова кост, сребърна галаея, текстил визон, тик меконг, титан, туист светъл, туист тъмен, файнлайн крем, файнлайн мока, хавана, червено, череша академия, череша тъмна, череша, черно северно дърво, черно, ябълка локарно.

Модулни Кухни Европа

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Европа, които се предалагат в над 50 цвята ламинирани ПДЧ с покритие меламин. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: бежово, бреза, бук, бяло, бяло северно дърво, венге, венге луизиана, графит, дъб натурален, дъб пастел, дъб шамони, елша, жълто пастел, зебрано, зебрано класик, зебрано нюанс, зебрано сахара, зелено океан, зелено сигнално, именео перлено бяло, именео перлено сиво, калвадос, коко боло, лила, маслина севиля, махагон, оранжев пастел, оранжево кадифе, орех еко, орех лион, орех милано, орех тиеполо, орфео сребърно бяло, пине орегон, розово, сакура бланк, сакура ноар, синьо атол, синьо капри, слива антик, слива бежова, слонова кост, сребърна галаея, текстил визон, тик меконг, титан, туист светъл, туист тъмен, файнлайн крем, файнлайн мока, хавана, червено дърво, червено, череша академия, череша тъмна, череша, черно северно дърво, черно, ябълка локарно.

Модулни кухненски шкафове Европа - Горен ред

Тук се включват горен шкаф с 1 врата, витрина с две врати и ниша, шкаф с повдигаща врата и витрина, шкаф с една врата и ниша, шкаф с две врати и ниша, ъглов шкаф с неподвижна част, шкаф с две врати, шкаф за телескопичен абсорбатор за вграждане, етажерка ъглова. Посочени са размерите и цените на шкафовете.

Модулни кухненски шкафове Европа - Долен ред

Тук се включват горен шкаф с 1 врата, витрина с две врати, ъглова етажерка, шкаф с едно чекмедже и една врата, шкаф с две чекмеджета и две врати, шкаф с четири чекмеджета, ъглов шкаф с неподвижна част, краен панел, поставка за свободностояща печка, шкаф с три чекмеджета, шкаф за вграждане на фурна. Посочени са размерите и цените на шкафовете.

Модели и размери на кухненски шкафове от система Европа за индивидулано планиране на кухни или за допълнение към комплекти кухни

По-долу изложените над 50 моделa кухненски шкафове Европа за кухня с избор над 50 цвята ламинирани ПДЧ и МДФ за индивидуално планиране. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.

Модулни кухненски шкафове Европа за кухня

Модулни кухненски шкафове Европа за кухня - модули горен ред

Модулни кухненски шкафове Европа за кухня - модули долен ред

Механизми за вграждане в модулни кухни Европа

Към модулна система за кухненско обзавеждане Европа предлагаме следните механизми за вграждане - отцедник за чаши и чинии, въртяща кошница, изтегляща кошница за хляб и продукти, метабокс.

За контакти:

Телефон:
0887 338 552; 02 870 04 05; 0886 74 04 05; 0887 338 669; 0889 885 248
адрес: гр. София, кв. Редута, ул. Каймакчалан 85

 

E-mail: mariah_bg@abv.bg

 

Виж на картата

 
 

ВАЖНО: Цените са посочени в лева с включен ДДС, не включват транспорт, разнасяне и монтаж. Мебелите се предават от склад на Марая мебели в гр. София в кашони за самостоятелно сглобяване от клиента. Не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите за наличност по телефон или по e-mail. Представената в каталога информация не е оферта по смисъла на Гражданския кодекс. Цветовете репродуцирани в каталога могат да се различават от действителните на оферираните мебели. Декорациите, представени на снимките не са включени в цената на мебелите. Посочените размери са външни. Най-учтиво Ви молим, преди покупката на мебели, да потърсите точна информация за желания модел от наш консултант и по-специално данните, които са важни за Вас и са определящи за покупката.

Начало Продукти Промоция Мебели на изплащане Контакти

Copyright 2017 http://mebelimariah.com All Rights Reserved.