Марая мебели

 

Експерти в обзавеждането

Бързо, евтино, хубаво!

Начало Продукти Промоция Мебели на изплащане Контакти

:: Каталог предлагани мебели:

- Промоция на мебели

:: ОФИС СТОЛОВЕ:

- Специализирани столове, табуретки
- Работни офис столове
- Директорски офис столове
- Президентски столове
- Посетителски офис столове
- Посетителски пейки
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- столове Grammer-office
- Резервни части за столове

:: ОФИС МЕБЕЛИ:

- Модулни офис мебели
- Метални кардекси с чекмеджета
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- Метални стелажи

:: СТОЛОВЕ И МАСИ:

- Трапезни столове дърво
- Трапезни маси стъкло
- Холни масию
- Бар столове, бар маси
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- Верзалитови плотове и стойки за маси

:: ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ:

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА КУХНЯ:

- Кухни BRW комплекти
- Кухненски мивки
- Смесители за кухня

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДНЕВНА:

- Холни секции за дневна
- Холни секции BRW
- Mодулни системи BRW за дневна
- Дивани, канапета, фотьойли, холови ъгли, кухненски ъгли
-Кожени релакс фотьойли и гарнитури
- ТВ поставки
- Модулни системи за обзавеждане на дневна и спалня

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНЯ:

- Спални BRW
- Легла
- Тапицирани кожени спални
- Скринове, тоалетки

:: МАТРАЦИ:

- Матраци промоция
- Матраци Латекс Екон
- Матраци Нани
- Матраци Тед
- Матраци Paradise
- Матраци и рамки РосМари
- Матраци Голд Аполо
- Евтини Матрацитини

:: ДЕТСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ:

- Бебешки легла
- Детски легла
- Детски секции
- Модулни детски мебели
- Детски мебели BRW
- Детски столове

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА АНТРЕ:

:: МЕБЕЛИ BRW ПОЛША:

- Спални BRW
- Детски мебели BRW
- Холни секции BRW
- Mодулни системи BRW за дневна
- Кухни BRW комплекти
- Модулни кухненски шкафове Nika на BRW

НОВО - Online Каталози

 
>> Марая мебели >>Модулни кухненски шкафове за обзавеждане на кухня

Марая мебели -Модулни кухни - кухненски шкафове за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане

Марая предлага стандартни модулни кухненски шкафове с удобно и функционално разпределение. С тях можете сами да проектирате своята кухня. Кухненските шкафове от стандартната ни модулна система са с голямо разнообразие от модели и размери - предлагаме 21 цвята кухненски шкафове от МДФ, масив или ламинирано ПДЧ. В модулните кухни се включват следните кухненски шкафове: долен шкаф за мивка, долен шкаф с врати и рафтове, долен шкаф с чекмедже, долен шкаф за вграждане на фурна, ъглов долен шкаф, етажерка, ъглова етажерка, горен шкаф с врати и рафтове, горен шкаф витрина, шкаф за абсорбатор, горно отворено шкафче, горен ъглов шкаф, горна ъглова етажерка, кухненски плот, термоустойчив плот, горно шкафче с отцедник. Предлагаме над 30 модела кухни цвят венге, избелен дъб, коко боло, ябълка, круша, елша, ванилия, клен, череша, вишна, бор и други цветове. Отделно предлагаме мивки от неръждаема стомана, батерии, гръб за кухня, допълнителни кухненски плотове, водобранна лайсна, сушилници, кошници за вграждане в кухненски шкафове. Предлагаме и кухненски маси - стъклени, дървени и разтегателни, столове - дървени, сгъваеми и тръбни, барстолове - тръбни.
Основната цел на Марая е да създаде за Вас неповторим стил, уют и удобство. Гъвкави схеми на заплащане! Някои стоки и мебели се предлагат и на изплащане за срок от 2 до 36 месеца.

 
   

 

 

Модулна Кухня Тоскана - лице тъмен и светъл периер и корпус тъмен дъб

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Тоскана, които се предалагат в цвят лице горен ред тъмен периер и лице долен ред светъл периер и декор корпус тъмен дъб.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят тъмен дъб, а вратите в цвят тъмен и светъл периер. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят оникс. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.
модулна кухня тоскана
модули кухня тоскана 2 стр.

Модулна Кухня Бавария - лице пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Бавария, които се предалагат в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.
модулни шкафове Бавария пясъчен дъб
модулна кухня бавария пясъчен дъб

Модулна Кухня Бавария - лице венге с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Бавария, които се предалагат в цвят венге с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят венге с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.
модулна кухня Бавария венге
модули Бавария венге кухненски шкафове

Модулна Кухня Ванеса - лице пясъчен дъб и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Ванеса, които се предалагат в цвят пясъчен дъб и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб . По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулна Кухня Сити - лице пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Сити, които се предалагат в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулна Кухня Сити - лице дъб сонома с МДФ профил венге и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Сити, които се предалагат в цвят дъб сонома с МДФ профил венге и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят дъб сонома с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулна Кухня Ирис - лице пясъчен дъб и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Ирис, които се предалагат в цвят пясъчен дъб и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят пясъчен дъб. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена.
Кухня комплект Ирис 1

НОВО: Кухня комплект Ирис 1 - промоция цена 206лв.

Кухня комплект Ирис 2
НОВО: Кухня комплект Ирис 2 - промоция цена 270лв.
Кухня комплект Ирис 3
НОВО: Кухня комплект Ирис 3 - промоция цена 634лв.
Кухня комплект Ирис 4
НОВО: Кухня комплект Ирис 4 - промоция цена 402лв.

Модулни Кухни Регал - лице флауърс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Регал, които се предалагат в цвят флауърс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят флауърс гланц с МДФ профил инокс. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Болеро с МДФ - цвят венге, мерано и венге с пясъчен дъб

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Болеро, които се предалагат в 3 цвята ламинирани ПДЧ с МДФ профил. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: венге, мерано и венге/пясъчен дъб. Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят венге с МДФ профил венге, мерано с МДФ профил мерано и в цвят пчсъчен дъб с МДФ профил венге. По долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена.

Кухня Болеро се предлага и като комплект:

Комплект кухня Болеро в цвят венге с МДФ профил венге - долни и горни шкафове 200см - промоция - 594лв

Комплект кухня Болеро в цвят корпус венге и лице мерано с МДФ профил мерано - долни и горни шкафове 200см - промоция - 594лв

Комплект кухня Болеро в цвят корпус венге и лице пясъчен дъб с МДФ профил венге - долни и горни шкафове 200см - цена 594лв

Модулни Кухни Мика с МДФ - цвят чери и крем с МДФ профил чери

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Мика, които се предалагат в цвят корпус чери и лице крем с МДФ профил чери. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: чери с крем с МДФ профил чери. Корпусът на шкафовете се изработва в цвят чери, а вратите в цвят крем с МДФ профил чери. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Мика с МДФ - цвят венге и крем с МДФ профил венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Мика, които се предалагат в цвят корпус венге и лице крем с МДФ профил венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: венге с крем с МДФ профил венге. Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят крем с МДФ профил венге. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Регал - лице червено гланц с МДФ профил инокс и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкаранофове Регал, които се предалагат в цвят червено гланц с МДФ профил инокс и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят червено гланц с МДФ профил инокс. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Регал - лице бял матрикс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкаранофове Регал, които се предалагат в цвят бял матрикс гланц с МДФ профил инокс и корпус венге. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят венге, а вратите в цвят бял матрикс гланц с МДФ профил инокс. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят венге. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

Модулни Кухни Равена - лице швейцарска круша с МДФ профил круша с орнаменти и корпус швейцарска круша

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкаранофове Равена, които се предалагат в цвят швейцарска круша с МДФ профил круша с орнаменти. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: Корпусът на шкафовете се изработва в цвят швейцарска круша, а вратите в цвят швейцарска круша с МДФ профил круша с орнаменти. По-долу представяме на вашето внимание модулната система за индивидуално планиране на кухненско обзавеждане с посочени размери на шкафчетата и цена. Кухненският плот на кухнята комплект може да бъде само цвят мрамор. При покупка на модули долните шкафове се продават както с включен термоустойчив плот, както и без плот и затова има две цени. При покупка на модули има избор на цвят на термоплота - венге, кафяв камък, оникс, мрамор, дъб сонома или титан.

НОВО: Кухня Бени 230 - цена 532лв. Описание: врати - цвят златен дъб и бял дъб, корпус цвят орех рибера, термоплот цвят тъмно кафяв мрамор. Включва долна етажерка 30см с плот, долен шкаф 60см с плот, 80см шкаф без плот без рафт, височина на долните шкафове - 85 см с плота, висок шкаф за фурна 60/58/217см. Дълбочина на долните шкафове без плота - 52см, дълбочина на плота - 60см; включва и горен ред шкафове височина 72см, дълбочина 30см - 30см етажерка, 60см за телескопичен абсорбатор, 80см с 2 врати и полица. Мивката и батерията не се включват в цената. Продаваме отделно бордова мивка 80/60см с цена 40лв, дълбочина 11см.

НОВО: Кухня Бени 340 - цена 687лв. Описание: врати - цвят златен дъб, корпус цвят орех рибера, термоплот цвят тъмно кафяв мрамор. Включва долен шкаф 60см за фурна за вграждане с плот, 40см шкаф с плот с 1 чекмедже и врата, ъглов шкаф 100см с плот с 1 врата, шкаф 80см без плот за мивка, височина на долните шкафове - 85 см с плота, Дълбочина на долните шкафове без плота - 52см, дълбочина на плота - 60см; включва и горен ред шкафове височина 72см, дълбочина 30см - 60см с 2 врати за телескопичен абсорбатор, 80см с две врати с рафт, ъглов шкаф 60см, шкаф 30 см, шкаф 80см с две рати с полица, шкаф 60см с 2 врати. Мивката и батерията, ел.уредите и смесителите и аксесоари не се включват в цената. Продаваме отделно бордова мивка 80/60см с цена 40лв, дълбочина 11см.

НОВО: Кухня Бени 120 - цена 247лв. Описание: врати - цвят благороден бряст, корпус цвят орех рибера, термоплот цвят тъмно кафяв мрамор. Включва долен шкаф 40см с едно чекмедже и врата с плот, 80см шкаф за мивка без плот без рафт, височина на долните шкафове - 85 см с плота. Дълбочина на долните шкафове без плота - 52см, дълбочина на плота - 60см; включва и горен ред шкафове височина 72см, дълбочина 30см - 40см с 1 врата, 80см с 2 врати и полица. Мивката и батерията, ел.уредите и смесителите и аксесоари не се включват в цената. Продаваме отделно бордова мивка 80/60см с цена 40лв, дълбочина 11см.

НОВО: Кухня Бени 200 - цена 322лв. Описание: врати - цвят бял дъб, корпус цвят орех рибера, термоплот цвят тъмно кафяв мрамор. Включва долен шкаф 60см с плот, 80см шкаф за мивка без плот без рафт, височина на долните шкафове - 85 см с плота, Дълбочина на долните шкафове без плота - 52см, дълбочина на плота - 60см; включва и горен ред шкафове височина 72см, дълбочина 30см - шкаф 60см с 2 врати, 80см с 2 врати и полица, 60см с 2 врати за телескопичен абсорбатор. Мивката и батерията, ел.уредите и смесителите и аксесоари не се включват в цената. Продаваме отделно бордова мивка 80/60см с цена 40лв, дълбочина 11см.

Към комплекти кухни Бени предлагаме и кухненски шкафове Бени по модули:

НОВО: Модулни кухненски шкафове Бени. Описание: врати - цвят благороден бряст или бял дъб или златен дъб, корпус цвят орех рибера, термоплот цвят тъмно кафяв мрамор.

Долни кухненски шкафове Бени - височина 85см с плота, дълбочина 52см без плота, дълбочина на плота 60см:
шкаф Раховец 601Р - долен шкаф 60см с плот височина 45см с плота- цена 79лв;
етажерка 300Е -
етажерка 30см с плот височина 85см с плота - цена 63лв
шкаф 411
- долен шкаф 40см с плот и с рафт с 1 чекмедже и 1 врата- цена 79лв;
шкаф 403 - долен шкаф 40см с плот с 3 чекмеджета- цена 97лв;
шкаф 601Ф - долен шкаф 60см с плот с 1 чекмедже и с място за фурна за вграждане - цена 93лв;
шкаф 602
- долен шкаф 60см с плот и с рафт с 2 врати- цена 93лв;
шкаф 602Ф -
висок шкаф 60см за фурна за вграждане, с рафтове, размер 60/58/217см- цена 169лв;
шкаф 1001 за ъгъл -
долен шкаф 100см с плот, с 1 врата с рафт - цена 129лв;
шкаф 802
- долен шкаф 80см с плот и с рафт с 2 врати- цена 107лв;
шкаф 803 с мивка 11- долен шкаф 80см без рафт с мивка с 2 врати- цена 105лв; Мивката е със сифон, размер 80/60см, дълбочина на мивката - 11см,
Предлагаме и шкаф 800 за мивка - долен шкаф 80/52/82см без плот без мивка без рафт, с 2 врати- цена 65лв; Мивката се предлага отделно с цена 40лв, размер 80/60см, дълбочина на мивката - 11см.
Бленда завършваща за краен шкаф - цена 2 лв.

Горни кухненски шкафове Бени - височина 72см, дълбочина 30см:
етажерка 30Е - етажерка 30/30/72см - цена 29лв;
шкаф 30 -
горен шкаф 30 см с рафт с 1 врата - цена 37лв;
шкаф 40
- горен шкаф 40см с рафт с 1 врата- цена 39лв;
шкаф 60 - горен шкаф 60см с рафт с 2 врати- цена 51лв;
шкаф 60А - горен шкаф за телескопичен абсорбатор 60см с 2 врати без рафт, височина 68см- цена 49лв;
шкаф 61 - горен шкаф за ъгъл 60см с 1 врата с рафт - цена 53 лв;
шкаф 80
- горен шкаф 80см с 2 врати с рафт - цена 67лв;
шкаф 80 Р - горен шкаф 80см с 2 врати без рафт с полица - цена 64лв;
шкаф 80 РВ - горен шкаф 80см с 2 врати витрина, без рафт, с полица - цена 78лв;

 

Модулни Кухни City

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове City, които се предалагат в цвят венге и астра ламинирани ПДЧ с покритие меламин. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин. По долу представяме на вашето внимание модулните шкафове с обозначени цени за корпус венге, лице астра. Долните шкафове се предлагат както с термоплот, така и без термоплот. Долните кухненски шкафове са с височина 90см с термоплота. Има вариант за поръчка на съставената от вас кухня и с цял термоплот, като цената на термоплота е 38лв на линеен метър. Предлагаме и термогръб , като цената на термогърба е 38лв на линеен метър.

Кухненски модулни шкафове Сити
 

Модулни Кухни Оптима

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Оптима, които се предалагат в над 50 цвята ламинирани ПДЧ с покритие меламин. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин. По долу представяме на вашето внимание модулните шкафове с обозначени цени за корпус бяло, лице цветно ламинирано ПДЧ, като в цената на долните шкафове не се включва термоплот. Неговата цена е дадена отделно и се тасува на линеен метър. Долните кухненски шкафове могат да бъдат с височина 82см без термоплот, както и с височина 87см без термоплота като цената се запазва. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: бежово, бреза, бук, бяло, бяло северно дърво, венге, венге луизиана, графит, дъб натурален, дъб пастел, дъб шамони, елша, жълто пастел, зебрано, зебрано класик, зебрано нюанс, зебрано сахара, зелено океан, зелено сигнално, именео перлено бяло, именео перлено сиво, калвадос, коко боло, лила, маслина севиля, махагон, оранжев пастел, оранжево кадифе, орех еко, орех лион, орех милано, орех тиеполо, орфео сребърно бяло, пине орегон, розово, сакура бланк, сакура ноар, синьо атол, синьо капри, слива антик, слива бежова, слонова кост, сребърна галаея, текстил визон, тик меконг, титан, туист светъл, туист тъмен, файнлайн крем, файнлайн мока, хавана, червено, череша академия, череша тъмна, череша, черно северно дърво, черно, ябълка локарно.

Модулни Кухни Европа

Представяме на вашето внимание модулни кухненски шкафове Европа, които се предалагат в над 50 цвята ламинирани ПДЧ с покритие меламин. Мостри на цветовете ще откриете като посетите нашия магазин. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.
Предлаганите цветове за кухненските шкафове са следните: бежово, бреза, бук, бяло, бяло северно дърво, венге, венге луизиана, графит, дъб натурален, дъб пастел, дъб шамони, елша, жълто пастел, зебрано, зебрано класик, зебрано нюанс, зебрано сахара, зелено океан, зелено сигнално, именео перлено бяло, именео перлено сиво, калвадос, коко боло, лила, маслина севиля, махагон, оранжев пастел, оранжево кадифе, орех еко, орех лион, орех милано, орех тиеполо, орфео сребърно бяло, пине орегон, розово, сакура бланк, сакура ноар, синьо атол, синьо капри, слива антик, слива бежова, слонова кост, сребърна галаея, текстил визон, тик меконг, титан, туист светъл, туист тъмен, файнлайн крем, файнлайн мока, хавана, червено дърво, червено, череша академия, череша тъмна, череша, черно северно дърво, черно, ябълка локарно.

Модулни кухненски шкафове Европа - Горен ред

Тук се включват горен шкаф с 1 врата, витрина с две врати и ниша, шкаф с повдигаща врата и витрина, шкаф с една врата и ниша, шкаф с две врати и ниша, ъглов шкаф с неподвижна част, шкаф с две врати, шкаф за телескопичен абсорбатор за вграждане, етажерка ъглова. Посочени са размерите и цените на шкафовете.

Модулни кухненски шкафове Европа - Долен ред

Тук се включват горен шкаф с 1 врата, витрина с две врати, ъглова етажерка, шкаф с едно чекмедже и една врата, шкаф с две чекмеджета и две врати, шкаф с четири чекмеджета, ъглов шкаф с неподвижна част, краен панел, поставка за свободностояща печка, шкаф с три чекмеджета, шкаф за вграждане на фурна. Посочени са размерите и цените на шкафовете.

Модулни кухни НИКА

Кухненските мебели от Система Ника се предлагат като комплекти, както и по отделни шкафове. Кухенските комплекти са следните: NIKA 180, NIKA standard 260 и NIKA Fantazja 260. Офертата се състои от 6 модела врати разделени по цветове и вид на материала. Освен това офертата включва 26 вида различни шкафове проектирани с идеята за допълнения към стандартните комплекти или за индивидуални решения на кухненското обзавеждане.

Цветове и видове врати на модулни кухненски шкафове от система NIKA

Офертата се състои от 15 модела врати разделени по цветове и вид на материала. Освен това офертата включва 29 вида различни шкафове проектирани с идеята за допълнения към стандартните комплекти или за индивидуални решения на кухненското обзавеждане.

кухни ника цветове на вратичките

Модели и размери на кухненски шкафове NIKA за индивидулано планиране на кухни или за допълнение към комплекти кухни

По-долу изложените 26 моделa кухненски шкафове за индивидуално планиране се предлагат във всеки от изложените по-горе 6 цветове и модели вратички. Корпусът на шкафчетата винаги е тъмна ябълка с бяло!

Ценова листа модулни кухненски шкафове Ника

По-долу Ви представяме ценовата ни листа за кухненски шкафове Ника с вратички тип Ника Класик медна елша, Ника Рамка тъмна ябълка, Ника Екран клен нида и вишна, Ника Портал антична череша, Ника Рамка античен бор. За ценова листа за останалите модели кухненски шкафове Ника - моля обадете се. Корпусът на шкафчетата винаги е тъмна ябълка с бяло! Минимална поръчка - 3 шкафа. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.

NIKA допълнителни шкафове 
NO. Вид мебел Цена в лв. с ДДС
1 Плот - 100 - Pietra Beżowa 59
2 Плот - 120 - Pietra Beżowa 67
3 Плот - 160 - Pietra Beżowa 85
4 Плот - 200 - Pietra Beżowa 101
5 Плот - 15 - Pietra Beżowa 11
6 Плот - 30 - Pietra Beżowa 19
7 Плот - 30L - Pietra Beżowa 19
8 Плот - 30P - Pietra Beżowa 19
9 Плот - 40 - Pietra Beżowa 23
10 Плот - 50 - Pietra Beżowa 29
11 Плот - 60 - Pietra Beżowa 36
12 Плот - 80 - Pietra Beżowa 45
13 Плот - 90 - Pietra Beżowa 52
15 Декоративна лайсна тъмна ябълка 13
16 Декоративна лайсна бреза оранж 60
19 Декоративна лайсна RAMKA античен бор 13
20 NKD-15/82 52
21 NKDBZ-10/82 11
22 NKDNZL (P)-30/82  66
23 NKG-15/72 34
24 NKGNZ-30/72 40
  NIKA CLASSIC медена елша MDF, EKRAN клен нида MDF, EKRAN златна вишна MDF  
1 NKD-30/82-L(-P) 85
2 NKD-40/82-L(-P) 100
3 NKD-40/211-L(P) 303
4 NKD-60/82-L/P 134
5 NKD-80/82-L/P 164
6 NKDK-80/82-L/P 146
7 NKD1S-30/82-L/S(-P/S) 97
8 NKD1S-50/82-L/S(-P/S) 127
9 NKD4S-40/82-S/3S 137
10 NKDP-60/82-K 89
11 NKDNW-90/82-L/L(-P/P) 219
12 NKGO-50/40-O 62
13 NKGO-60/40-O 72
14 NKG-30/72-L(-P) 68
15 NKG-40/72-L(-P) 84
16 NKG-50/72-L(-P) 99
17 NKG-60/72-L/P 117
18 NKG-80/72-L/P 148
19 NKG-80/72-LV/PV 167
20 NKGC-80/72-L/P*** 154
21 NKGNWU-60/72-L(P) 160
  NIKA RAMKA античен бор MDF, RAMKA тъмна ябълка MDF  
1 NKD-30/82-L(-P) 85
2 NKD-40/82-L(-P) 100
3 NKD-40/211-L(P) 303
4 NKD-60/82-L/P 134
5 NKD-80/82-L/P 164
6 NKDK-80/82-L/P 146
7 NKD1S-30/82-L/S(-P/S) 97
8 NKD1S-50/82-L/S(-P/S) 127
9 NKD4S-40/82-S/3S 137
10 NKDP-60/82-K 89
11 NKDNW-90/82-L/L(-P/P) 219
12 NKGO-50/40-O 62
13 NKGO-60/40-O 72
14 NKG-30/72-L(-P) 68
15 NKG-40/72-L(-P) 84
16 NKG-50/72-L(-P) 99
17 NKG-60/72-L/P 117
18 NKG-80/72-L/P 148
19 NKG-80/72-LV/PV 168
20 NKGC-80/72-L/P*** 154
21 NKGNWU-60/72-L(P) 160
  NIKA PORTAL патинирана кореанска вишна  
1 NKD-30/82-L(-P) 99
2 NKD-40/82-L(-P) 117
3 NKD-40/211-L(P) 351
4 NKD-60/82-L/P 161
5 NKD-80/82-L/P 199
6 NKDK-80/82-L/P 180
7 NKD1S-30/82-L/S(-P/S) 113
8 NKD1S-50/82-L/S(-P/S) 151
9 NKD4S-40/82-S/3S 163
10 NKDP-60/82-K 93
11 NKDNW-90/82-L/L(-P/P) 247
12 NKGO-50/40-O 76
13 NKGO-60/40-O 85
14 NKG-30/72-L(-P) 83
15 NKG-40/72-L(-P) 101
16 NKG-50/72-L(-P) 121
17 NKG-60/72-L/P 144
18 NKG-80/72-L/P 182
19 NKG-80/72-LV/PV 198
20 NKGC-80/72-L/P*** 188
21 NKGNWU-60/72-L(P) 179
  NIKA масив MELOS бреза оранж  
1 NKD-30/82-L(-P) 117
2 NKD-40/82-L(-P) 141
3 NKD-40/211-L(P) 419
4 NKD-60/82-L/P 195
5 NKD-80/82-L/P 245
6 NKDK-80/82-L/P 227
7 NKD1S-30/82-L/S(-P/S) 127
8 NKD1S-50/82-L/S(-P/S) 179
9 NKD4S-40/82-S/3S 178
10 NKDP-60/82-K 97
11 NKDNW-90/82-L/L(-P/P) 286
12 NKGO-50/40-O 93
13 NKGO-60/40-O 108
14 NKG-30/72-L(-P) 100
15 NKG-40/72-L(-P) 125
16 NKG-50/72-L(-P) 152
17 NKG-60/72-L/P 178
18 NKG-80/72-L/P 228
19 NKG-80/72-LV/PV 226
20 NKGC-80/72-L/P*** 235
21 NKGNWU-60/72-L(P) 203

 

За другите предлагани модели кухненски шкафове Ника ценовата листа ще откриете като ни посетите на място в магазина или като се обадите по телефона.

Модели и размери на кухненски шкафове от система Европа за индивидулано планиране на кухни или за допълнение към комплекти кухни

По-долу изложените над 50 моделa кухненски шкафове Европа за кухня с избор над 50 цвята ламинирани ПДЧ и МДФ за индивидуално планиране. Не всички модули могат да се поръчат самостоятелно.

Модулни кухненски шкафове Европа за кухня

Модулни кухненски шкафове Европа за кухня - модули горен ред

Модулни кухненски шкафове Европа за кухня - модули долен ред

Механизми за вграждане в модулни кухни Европа

Към модулна система за кухненско обзавеждане Европа предлагаме следните механизми за вграждане - отцедник за чаши и чинии, въртяща кошница, изтегляща кошница за хляб и продукти, метабокс.

Кухни комплекти Мираж, Комфорт, Лукс, супер лукс - различни конфигурации

Кухни комплекти Мираж, Комфорт, Лукс, Супер лукс, Уют- различни конфигурации от размери и цветови комбинации.
Модулната система се предлага в 5 ценови класа. Освен посочените конфигурации, има и модулна ситема. В цените на кухните не са включени мивки, ел. уреди, стенен панел, водобранна лайсна, конектор и МДФ таван.
Цвят на корпуса на всички модули - слонова кост.

При поръчка по модули има избор на цветове както следва:
Цвят на корпуса на всички модули - слонова кост.
Кухни Мираж се предлагат в цветове фронт - дъб табако крафт, антик, барок, дъб крафт бял, дъб крафт сив, кармен.
Кухни Комфорт се предлагат в цвятр фронт планинска елша със софтформинг или венге със софтформинг.
Кухни Уют се предлагат с фронт орех милано с МДФ.
Кухни Лукс се предлагат в цвят на фронта ладин гланц.
Кухни Супер лукс се предлагат с фронт бежово гланц, бордо гланц, черно гланц, бяло гланц.
Цвета термоустойчив плот може да бъде Римска мозайка, венге, титан или мрамор.

Модулна система за кухни

Мираж, Комфорт, Лукс, Супер лукс, Уют- различни конфигурации от размери и цветови комбинации.
Модулната система се предлага в 5 ценови класа. Освен посочените конфигурации, има и модулна ситема. В цените на кухните не са включени мивки, ел. уреди, стенен панел, водобранна лайсна, конектор и МДФ таван.
Цвят на корпуса на всички модули - слонова кост. Внимание - модулната система се предлага само за цялостно кухненско обзавеждане. Минимална поръчка - конфигурация от минимум 6 шкафа.

При поръчка по модули има избор на цветове както следва:
Цвят на корпуса на всички модули - слонова кост.
Кухни Мираж се предлагат в цветове фронт - дъб табако крафт, антик, барок, дъб крафт бял, дъб крафт сив, кармен.
Кухни Комфорт се предлагат в цвятр фронт планинска елша със софтформинг или венге със софтформинг.
Кухни Уют се предлагат с фронт орех милано с МДФ.
Кухни Лукс се предлагат в цвят на фронта ладин гланц.
Кухни Супер лукс се предлагат с фронт бежово гланц, бордо гланц, черно гланц, бяло гланц.
Цвета термоустойчив плот може да бъде Римска мозайка, венге, титан или мрамор.

За контакти:

Телефон:
02 870 04 05; 0886 74 04 05; 0887 338 669; 0887 338 552; 0889 885 248
адрес: гр. София, кв. Редута, ул. Каймакчалан 85

 

E-mail: mariah_bg@abv.bg

 

Виж на картата

 
 

ВАЖНО: Цените са посочени в лева с включен ДДС, не включват транспорт, разнасяне и монтаж. Мебелите се предават от склад на Марая мебели в гр. София в кашони за самостоятелно сглобяване от клиента. Не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите за наличност по телефон или по e-mail. Представената в каталога информация не е оферта по смисъла на Гражданския кодекс. Цветовете репродуцирани в каталога могат да се различават от действителните на оферираните мебели. Декорациите, представени на снимките не са включени в цената на мебелите. Посочените размери са външни. Най-учтиво Ви молим, преди покупката на мебели, да потърсите точна информация за желания модел от наш консултант и по-специално данните, които са важни за Вас и са определящи за покупката.

Начало Продукти Промоция Мебели на изплащане Контакти

Copyright 2015 http://mebelimariah.com All Rights Reserved.