Марая мебели

 

Експерти в обзавеждането

Бързо, евтино, хубаво!

Начало Продукти Промоция Мебели на изплащане Контакти

:: Каталог предлагани мебели:

- Промоция на мебели

:: ОФИС СТОЛОВЕ:

- Специализирани столове, табуретки
- Работни офис столове
- Директорски офис столове
- Президентски столове
- Посетителски офис столове
- Посетителски пейки
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- столове Grammer-office
- Резервни части за столове

:: ОФИС МЕБЕЛИ:

- Модулни офис мебели
- Метални кардекси с чекмеджета
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- Метални стелажи

:: СТОЛОВЕ И МАСИ:

- Трапезни столове дърво
- Трапезни маси стъкло
- Холни масию
- Бар столове, бар маси
- Паркови пейки, пейки за съблекалня
- Верзалитови плотове и стойки за маси

:: ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ:

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА КУХНЯ:

- Кухненски мивки
- Смесители за кухня

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДНЕВНА:

- Холни секции за дневна
- Холни секции BRW
- Mодулни системи BRW за дневна
- Дивани, канапета, фотьойли, холови ъгли, кухненски ъгли
-Кожени релакс фотьойли и гарнитури
- ТВ поставки
- Модулни системи за обзавеждане на дневна и спалня

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНЯ:

- Спални BRW
- Легла
- Тапицирани кожени спални
- Скринове, тоалетки

:: МАТРАЦИ:

- Матраци промоция
- Матраци Латекс Екон
- Матраци Нани
- Матраци Тед
- Матраци Paradise
- Матраци и рамки РосМари
- Матраци Голд Аполо
- Евтини Матрацитини

:: ДЕТСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ:

- Бебешки легла
- Детски легла
- Детски секции
- Модулни детски мебели
- Детски мебели BRW
- Детски столове

:: ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА АНТРЕ:

:: МЕБЕЛИ BRW ПОЛША:

- Спални BRW
- Детски мебели BRW
- Холни секции BRW
- Mодулни системи BRW за дневна

НОВО - Online Каталози

 

Офис столове

Офис столове на ниска цена. Офис стол, специализирани офис столове над 300 модела - офис кресла, директорски столове, работни офис столове, посетителски офис столове, президентски стол, кожени офис столове, кресло, компютърен офис  стол на колелца, въртящ стол, ергономични столове, анатомични офис столове, детски столове, столове с амортисьор, люлеещ стол за офиса, офис табуретки с амортисьор, . Заповядайте на място да направите вашия най-добър избор. Голям избор въртящи се столове на колелца с амортисьор за плавно регулиране на височината на седалката. Предлагаме кожени столове с люлеещ механизъм (система релакс механизъм), както и столове с мултиблок механизъм. Работните офис столове са с механизъм за регулиране на ъгъла между седалката и облегаката, който може да бъде перманентен контакт, синхронен механизъм. Марая мебели предлага и посетителски столове с кожа/хром, с тапицерия дамаска, пейки за чакалня, както и столове за специализирани цели - високи работни столове за касиери и за рецепция.

 
   

 

Офис столове директорски

Предлагани модели директорски офис столове

офис стол Riko Black и Riko Steel Офис стол Factor Офис стол Boss

Офис стол Riko Black - Промоция цена 123 лв с ДДС до 29.2.2016г.

Офис стол Riko Black с ергономични седалка и облегалка, тапицирани във естествена кожа, гръб еко кожа, плавно регулиране височината на седящия посредством газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани подлакътници. Стабилна пластмасова основа с колелца. Максимално тегло на седящия до 120 кг.

Предлагаме и стол Riko Steel с метална хромирана основа на цена в промоция 138лв с ДДС до 29.2.2016г.

Офис стол Factor - Промоция цена 169 лв с ДДС

Новият модел офис стол Factor е със стабилна пластмасова основа с метална сърцевина, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO Предлага се в цвят: черен. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа.

Офис стол Boss - Промоция цена 210 лв с ДДС

Новият модел офис стол Boss е със стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов кожух, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас V. Предлага се в цвят: черен, Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа.

Директорски стол Florida steel Директорски стол Teres цвят крем

Директорски стол Florida steel- цена 265 лв с ДДС

Новият модел офис стол Florida steel е със стабилна метална основа от полиран алуминий, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници с тапицирани падове. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен и бежов, Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа.

Директорски стол King steel- Промоция цена 312 лв с ДДС

Новият модел офис стол King steel е със стабилна метална основа от полиран алуминий, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници с тапицирани падове. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен и светъл беж, Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа.

Директорски стол Teres цвят крем - цена 214 лв с ДДС

Директорски стол Teres има ергономична седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа, плавно регулиране височината на седящия посредством хромиран газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, регулируеми по височина подлакътници с меки полиуретанови падове, метална хромирана основа с колелца, максимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят еко кожа крем.

офис стол Largo Офис стол Largo Steel

Директорски стол Monti HB цветен -Промоция цена 149 лв с ДДС до 6.5.2016г

Офис стол Monti HB цветен е висококачествен директорски стол с модерен дизайн, има ергономична седалка и облегалка, изработени от дамаска тип „мрежа“ в комбинация с еко кожа, Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани пластмасови подлакътници с хромирани елементи, плавно регулиране на височината на седене, стабилна хромирана петлъчева основа с колела за меки повърхности, специална линия на облегалката, осигуряваща оптимален контакт с кръста и врата на седящия. Максимално тегло на седящия до 120 кг.
Монти HB цветно се предлага в цвят на мрежата на облегалката - червен, син, зелен, оранжев и бял. Седалката е в цвят черна мрежа, еко кожата на облегалката е в черно.

Офис стол Largo - Промоция цена 121лв с ДДС

Офис стол Largo e висококачествен директорски стол с модерен дизайн, ергономична седалка и облегалка, лицевата част на стола е тапицирана в черна еко кожа в комбинация с дамаска тип "меш", има Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, плавно регулиране на височината на седене, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева пластмасова основа с колела за меки повърхности. Максимално тегло на седящия до 120 кг.

Офис стол Largo Steel -Промоция цена 136 лв с ДДС

Офис стол Largo e висококачествен директорски стол с модерен дизайн, ергономична седалка и облегалка, лицевата част на стола е тапицирана в черна еко кожа в комбинация с дамаска тип "меш", има Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, плавно регулиране на височината на седене, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева пластмасова основа с колела за меки повърхности. Максимално тегло на седящия до 120 кг.

офис стол Monti HB

Офис стол Monti HB -Промоция цена 119 лв с ДДС

Офис стол Monti HB е висококачествен директорски стол с модерен дизайн, има ергономична седалка и облегалка, изработени от дамаска тип „мрежа“ в комбинация с еко кожа, Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани пластмасови подлакътници с хромирани елементи, плавно регулиране на височината на седене, стабилна хромирана петлъчева основа с колела за меки повърхности, специална линия на облегалката, осигуряваща оптимален контакт с кръста и врата на седящия. Максимално тегло на седящия до 120 кг

Офис стол Riko PU Black - Промоция цена 119 лв с ДДС

Офис стол Riko PU Black със средно висока облегалка, ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа, плавно регулиране височината на седящия посредством газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани подлакътници. Стабилна пластмасова основа с колелца. Максимално тегло на седящия до 120 кг.

Офис стол Riko PU Steel - Промоция цена 132лв с ДДС

Офис стол Riko PU Steel е с модерен дизайн, има ергономична седалка и облегалка, лицевата част на стола е тапицирана в черна еко кожа, Tilt механизъм (люлеещ механизъм) с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, плавно регулиране на височината на седене, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева метална хромирана основа с колела за меки повърхности. Максимално тегло на седящия до 120 кг.

стол Nadir steel chrome бежов

Виж повече за стол Nadir steel chrome

директорски стол с люлеещ механизъм и газов амортисьор естесвена кожа и хром Nadir Steel Chrome

Виж повече за стол Nadir steel chrome

директорски офис стол Nadir steel кафяв

Виж повече за стол Nadir steel chrome
Директорски стол Nadir Chrome- Промоция цена 342 лв с ДДС
- офис стол тапицерия висококачествена еко кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, метална хромирана основа, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа.
Поддържани цветове еко кожа - черна и слонова кост

Директорски стол Nadir Steel Chrome - Промоция цена 342 лв с ДДС
- офис стол висококачествена еко кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, хромирана кръстачка, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината,
поддържан цвят еко кожа: - черна кожа, слонова кост

Директорски стол Nadir Steel Chrome кафяв - промоция 420лв с ДДС
- офис стол висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, хромирана кръстачка, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, маскимално тегло на седящия - 120кг.
поддържан цвят естествена кожа: - черна кожа, кафява кожа, тъмно бордо кожа

директорски стол с люлеещ механизъм и газов амортисьор естесвена кожа и хром Nadir Steel Chrome

Виж повече за стол Nadir steel chrome
директорски стол Nadir steel бордо
Виж повече за стол Nadir steel chrome
Директорски офис стол Cosmo steel chrome
Директорски стол Nadir Steel Chrome черен - промоция 420лв с ДДС
- офис стол висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, хромирана кръстачка, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината,
цвят: - черна кожа
Директорски стол Nadir Steel Chrome бордо - промоция 420лв с ДДС
- офис стол висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, хромирана кръстачка, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, маскимално тегло на седящия - 120кг.
поддържан цвят естествена кожа: - черна кожа, кафява кожа, тъмно бордо кожа
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ
Директорски офис стол Cosmo Steel Chrome - промоция цена 591 лв с ДДС
- висококачествена естествена кожа цвят черно на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност
стол Task mini стол Relax chrome черен
Стол Relax chrome - Виж повече
Офис стол Relax Chrome бежов
Стол Relax chrome - Виж повече

Офис стол Task Mini - Промоция цена 65лв с ДДС до изчерпване

Стол Task Mini с подлакътници има ергономичен дизайн, плавно регулиране височината на седалката, висококачествена антистатична дамаска, столът е предназначен за натоварване до 60кг. Столът се предлага в цвят: - черна дамаска или сива дамаска

Директорски стол Relax Chrome черен -промоция цена 190лв с ДДС до изчерпване на наличностите

- Ергономична седалка и облегалка, изработени от висококачествена еко кожа. Релакс подвижна система
-Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция.
Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия.
Плавно регулиране на височината на седене.
Фиксирани метални хромирани подлакътници с меки тапицирани падове.
Стабилна хромирана петлъчева основа с колела за меки повърхности.
Максимално тегло на седящия до 120 кг.


Директорски стол Relax Chrome бежов- промоция цена 190лв с ДДС до изчерпване на наличностите

- Ергономична седалка и облегалка, изработени от висококачествена еко кожа. Релакс подвижна система
-Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция.
Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия.
Плавно регулиране на височината на седене.
Фиксирани метални хромирани подлакътници с меки тапицирани падове.
Стабилна хромирана петлъчева основа с колела за меки повърхности.
Максимално тегло на седящия до 120 кг.


директорски стол Сирио бял   черен директорски стол с люлеещ механизъм и мултиблок и газов амортисьор черна естесвена кожа и хром Premier
Виж повече за стол Touareg

Директорски стол Sirio бял - Промоция 230 лв с ДДС до изчерпване

до изчерпване на наличностите
- офис стол с тапицерия висококачествена бяла еко кожа, гръб еко кожа, широка седалка и висока облегалка, люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, метална хромирана основа, метални тапицирани подлакътници тапицирани с кожа. Максимално натоварване - до 140кг.
размери: височина: 120-126 см
широчина: 52-64 см
дълбочина на седалката: 50 см
височина на седалката: 46-52 см


  Директорски стол Touareg -Промоция цена 386лв с ДДС до изчерпване на наличностите

- офис стол фина висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, хромирани метални подлакътници тапицирани с кожа, метална хром кръстачка 350, синхронен механизъм, мултиблок люлеещ механизъм с възможност за фиксиране в няколко позиции, газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката.
Максимално натоварване до 140кг.
височина: 114-122 см
широчина: 53-66 см
дълбочина на седалката: 51 см
височина на седалката: 48-56 см
директорски офис стол linea steel chrome директорски офис стол линеа стийл черна естествена кожа
Директорски офис стол бежова кожа Linea Steel - Промоция 466лв с ДДС
- висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, , регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност.
поддържан цвят: черна естествена кожа, бежова естествена кожа
Директорски офис стол черна кожа Linea Steel - Промоция 466лв с ДДС
- висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, , регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност.
поддържан цвят: черна естествена кожа, бежова естествена кожа

Директорски офис стол Sabio Steel Chrome - цена 374 лв с ДДС
- Офис стол висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, люлеещ механизъм със застопоряване в 1 позиция, газов амортисьор за регулиране на стола по височина, регулиране люлеещия механизъм според тежестта на седящия, метална хромирана кръстачка, метални хром подлакътници тапицирани с кожа
директорски офис стол Mirage steel chrome
Директорски офис стол Mirage Steel Chrome - цена 420лв с ДДС
- висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа хром със самозаключващи се колела за мека повърхност.
поддържан цвят: черна естествена кожа,
Директорски офис стол бежова кожа Fikus Steel Chrome - цена 342 лв с ДДС
- офис стол тапицерия висококачествена еко кожа цвят слонова кост на седалката и облегалката, гръб еко кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, метална хромирана основа, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа.
Поддържани цветове еко кожа - черна кожа и кожа слонова кост

Директорски офис стол черна кожа Ficus Steel Chrome - цена 342 лв с ДДС
- офис стол тапицерия висококачествена еко кожа цвят черно на седалката и облегалката, гръб еко кожа, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, метална хромирана основа, метални хромирани подлакътници тапицирани с кожа.
Поддържани цветове еко кожа - черна кожа и кожа слонова кост
 
 
 
офис стол Baristo HR

Нови модели офис столове:
- офис стол BaRisto HR - цена 475лв с ДДС
Офис стол BaRisto HR има стабилна метална основа от полиран алуминий. Има плавно регулиране на височината на седящия посредством газов амортисьор. Синхронен механизъм осигуряващ максимален комфорт при работа, посредством регулиране отклонението на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 и възможност за заключване на наклона на наклона в 4 различни позиции, антишок функция, регулиране на люлеещия ефект според теглото на седящия. Седалка с извит преден край - предотвратява умората в краката при продължителна работа. Облегалка с ергономична форма и вграден механизъм за регулиране на лумбална опора. Регулируема по височина и наклон поставка за глава (за версия Baristo HR). Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове. Седалка тапицирана с високоустойчива мрежа. Максимално тегло на седящия - до 130кг. 3 години гаранция на механизми. Произведено в Китай.

 

офис стол Baristo
- офис стол BaRisto - цена 445лв с ДДС
Офис стол BaRisto HR има стабилна метална основа от полиран алуминий. Има плавно регулиране на височината на седящия посредством газов амортисьор. Синхронен механизъм осигуряващ максимален комфорт при работа, посредством регулиране отклонението на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 и възможност за заключване на наклона на наклона в 4 различни позиции, антишок функция, регулиране на люлеещия ефект според теглото на седящия. Седалка с извит преден край - предотвратява умората в краката при продължителна работа. Облегалка с ергономична форма и вграден механизъм за регулиране на лумбална опора. Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове. Седалка тапицирана с високоустойчива мрежа. Максимално тегло на седящия - до 130кг. 3 години гаранция на механизми. Произведено в Китай.
офис стол Senso и Senso LB

Офис стол Senso - Промоция цена 218лв с ДДС

Офис стол Senso е с ергономична седалка и облегалка, лицевата част тапицирани във висококачествена еко кожа, гръб текстил винаги в цвят черно, има плавно регулиране височината на седящия посредством хромиран газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, метална хромирана основа с колелца, максимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят еко кожа - черен, бял, червен, млечно кафяв.

Офис стол Senso LB - Промоция цена 197лв с ДДС

Офис стол Senso LB е с ергономична седалка и облегалка, лицевата част тапицирани във висококачествена еко кожа, гръб текстил винаги в цвят черно, има плавно регулиране височината на седящия посредством хромиран газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, метална хромирана основа с колелца, максимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят еко кожа - черен, бял, червен, млечно кафяв.

Директорски стол Modern HB

Директорски стол Modern HB - Промоция 194 лв с ДДС
Количествата са ограничени- тапицерия висококачествена мрежа цвят черно, люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, ергономична извивка на облегалката, висока облегалка, с метални хромирани подлакътници обвити с черна еко кожа, метална хромирана основа. Mаксимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят черен.

Посетителски стол Senso.NET CF/lb - Промоция 164лв с ДДС

- конферентен стол с метална хромирана рамка тип шейна, седалка и облегалка от висококачествена мрежа цвят черно,
Предлага се в цвят черен.

офис стол Kotis и посетителски стол Kotis cf lb

Офис стол Kotis цвят черен - Промоция цена 218лв с ДДС.

Директорски стол Kotis има ергономична седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа, плавно регулиране височината на седящия посредством хромиран газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, фиксирани метални подлакътници с меки тапицирани падове, метална хромирана основа с колелца, максимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят еко кожа - черен, бял, крем, червен.

Посетителски стол Kotis CF/LB- Промоция цена 187лв с ДДС.

Посетителски стол Kotis cf/lb има ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа, фиксирани метални подлакътници с меки тапицирани падове, метална хромирана основа тип шейна, максимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят еко кожа - черен, бял, крем, червен.

 

офис стол Relax chrome
Директорски стол Relax Chrome - промоция цена 190лв с ДДС

- Ергономична седалка и облегалка, изработени от висококачествена еко кожа. Релакс подвижна система
-Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция.
- Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия.
- Плавно регулиране на височината на седене.
- Фиксирани метални хромирани подлакътници с меки тапицирани падове.
- Стабилна хромирана петлъчева основа с колела за меки повърхности.
- Максимално тегло на седящия до 120 кг.

офис стол Riga steel
Офис стол Riga steel - промоция цена 220лв с ДДС
Новият модел офис стол Riga steel е със стабилна хромирана метална основа, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници в цвят сив с меки тапицирани падове. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен, светъл беж. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове еко кожа.
офис стол Drive
Офис стол Drive - промоция цена 240лв с ДДС
Новият модел офис стол Drive е със стабилна пластмасова основа в сив цвят, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници в цвят сив с меки тапицирани падове. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен, светло сив. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове еко кожа.
офис стол Boss
Офис стол Boss - промоция цена 210лв с ДДС
Новият модел офис стол Boss е със стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов кожух, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен, кафяв. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове еко кожа.
офис стол Faraon

Офис стол Faraon - промоция цена 220лв с ДДС
Новият модел офис стол Faraon е със стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов кожух, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен, тъмно червен. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове еко кожа.

Офис стол Form
Офис стол Form - промоция цена 199лв с ДДС
Новият модел офис стол Form е със стабилна пластмасова основа в сив цвят, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има подвижни подлакътници в цвят сив с меки тапицирани падове. Тапицерия висококачествена еко кожа и дамаска меш. Предлага се в цвят: червен, бял, син, зелен, оранжев. Подходящ е за потребители с тегло до 120кг.
Офис стол Teres

Офис стол Teres - Промоция цена 214лв с ДДС

Директорски стол Teres има ергономична седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа, плавно регулиране височината на седящия посредством хромиран газов амортисьор, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, регулируеми по височина подлакътници с меки полиуретанови падове, метална хромирана основа с колелца, максимално тегло на седящия – 120 кг. Предлага се в цвят еко кожа - черен, крем.

Офис стол Mexico - промоция цена 190лв с ДДС
Новият модел офис стол Мексико е със стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов кожух, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO в комбинация с дамаска LS. Предлага се в цвят: черна еко кожа със сива дамаска или тъмна кафява еко кожа с кафява дамаска. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове еко кожа.
Мениджърски работен офис стол Manager

Мениджърски работен офис стол Manager - промоция цена 217лв с ДДС
- Офис стол висококачествена черна естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, релакс подвижна система - Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране люлеещия механизъм според тежестта на седящия, газов амортисьор за плавно регулиране на стола по височина, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности. Произведен в Европа. За потребители с тегло до 120кг.

Посетителски стол Manager CF LB - Промоция цена 201лв с ДДС
- конферентен стол с черна метална рамка тип шейна, седалка и облегалка тапицирана с висококачествена естествена кожа, гръб еко кожа
Поддържани цветове - черна естествена кожа

Офис стол Booster
Офис стол Booster- промоция цена 145лв с ДДС
Новият модел офис стол Booster е със стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов кожух, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO. Предлага се в цвят: черен, оранж, резеда и тъмно бордо. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа.

Офис стол Factor - промоция цена 169лв с ДДС в черна еко кожа или цена 239лв с ДДС в естествена кожа
Новият модел офис стол Factor е със стабилна пластмасова основа, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена еко кожа клас ECO или естествена кожа клас SP на лицевата част, гръб еко кожа. Предлага се в цвят: черен. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове еко кожа с цена 169лв с ДДС.

Офис стол Diplomat

Офис стол Diplomat - промоция цена 117лв с ДДС
Новият модел офис стол Diplomat е със стабилна основа с метална сърцевина и декоративен пластмасов кожух, плавно регулиране височината на седалката посредством газов амортисьор, има люлеещ механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия. Има фиксирани подлакътници. Тапицерия висококачествена дамаска клас С. Предлага се в цвят: черен и тъмно сив графит. Подходящ е за потребители с тегло до 130кг. Произведено в Европа. Предлага се по заявка и в други цветове дамаска.

офис стол 8800 сребрист стол 6056 вишна

офис стол 6058 тъмно кафяв

Виж повече за стол 6058

 

стол Carmen 8800 сребриста мрежа - промоция цена 179лв с ДДС до 30.04.2016г.

Тип стол: Президентски.
Материал: Мрежа.
Тип база: Хром;
Подлакътници: Да.
Материал подлакътници: Хром и Мрежа.
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 105-115 см
Ширина: 55 см
Дълбочина седалка: 47 см
Височина седалка от земята: 44-54 см
Дължина облегалка: 64 см
Максимално натоварване: 90 кг
Цвят: сребрист

Офис стол Carmen 6056 вишна- цена 216лв с ДДС
Класическият президентски стол Carmen 6056 е с допълнителен слой пълнеж за повишаване степента на удобство на седящия. Стандартният вид е едва загатнато разчупен от т.нар. „втора седалка”, както и от двойно извитите полипропиленови подлакътници. Моделът е подчертано строг и е подходящ за по-класически тип офиси и учреждения. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, тъмно кафяво, кафе, бежово, червено, вишна, бяло. Максимална натовареност – до 130 кг.

Офис стол Carmen 6058 цвят тъмно кафяв - промоция цена 235лв с ДДС до 30.04.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа , в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Кресло 6033 черен   Президентски офис стол Carmen 5012 - черен

Кресло 6033 черен - цена 160 лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6033 е луксозен стол от мека еко кожа, която е изключително нежна, характеризира се с висока износоустойчивост и се поддържа лесно. Производителите са отделили внимание към всеки детайл, което се вижда от декоративните шевове, които стилно украсяват седалката и облегалката. Основата на стол Carmen 6033 е изработена от здрав хромиран материал, който е сигурна гаранция за стабилност и дълъг живот на продукта. Вашият комфорт по време на работа ще бъде допълнен от удобни меки подлакътници, изработени от полипропилен и еко кожа. Ергономичната структура на президентски стол Carmen 6033 е от особено значение за физическото и емоционално състояние на седящия. Тя поддържа естествената позиция на тялото и ръцете през целия ден, докато стоите. Ето защо стол Carmen 6033 със своите функции и качества се е доказал като един от най-търсените офис столове.

 

Президентски офис стол Carmen 5012 - черен - промоция цена 420лв до 30.4.2016г.

Президентски офис стол Carmen 5012 - Ергономичните седалка и облегалка са изработени от пухкав пълнеж, облицован с нежна еко кожа. Насладете се на безкрайната мекота, която предлага стол Carmen 5012, и почувствайте грижата и любовта, които са вложени при производството му. Основата на стола е хромирана, а подлакътниците са изящно съчетание между хром и еко кожа. Президентски стол Carmen 5012 е снабден с различни функции, които го превръщат в неустоимо изкушение за всеки офис, но механизмът, който го отличава от други офис столове, е предназначен за заключване на облегалката в различни позиции. По този начин имате възможност да се отпуснете спокойно назад, докато релаксирате.

Президентски офис стол Carmen 5010 - крем Президентски офис стол Carmen 5010 - черен  

Президентски офис стол Carmen 5010 - крем - цена 384лв

Президентски стол Carmen 5010 е с екстравагантна и в същото време много стилна визия. Изключително комфортен е благодарение на високата облегалка, широката седалка и пухкавия многослоен пълнеж. Изцяло е облицован с нежна еко кожа, която допълва по перфектен начин изящната му визия. Стол Carmen 5010 разполага с алуминиева база, която е здрава, стабилна и издръжлива на тежест и напрежение. Подлакътниците, изработени от хром в съчетание с еко кожа, ще позволят на ръцете ви да се чувстват максимално удобно. Президентски стол Carmen 5010 е съвършено творение на съвременния интериорен дизайн и със стилната си визия ще претвори всяко едно пространство. Снабден е с механизми за регулиране на височината, люлеещ механизъм и функция за настройване на лумбалната опора според индивидуалните изисквания за комфорт. Цялата тази палитра от качество, функции, класа и елегантност поставят стол Carmen 5010 на едно от челните места сред всички офис столове.

Президентски офис стол Carmen 5010 - черен - цена 384лв

Президентски стол Carmen 5010 е с екстравагантна и в същото време много стилна визия. Изключително комфортен е благодарение на високата облегалка, широката седалка и пухкавия многослоен пълнеж. Изцяло е облицован с нежна еко кожа, която допълва по перфектен начин изящната му визия. Стол Carmen 5010 разполага с алуминиева база, която е здрава, стабилна и издръжлива на тежест и напрежение. Подлакътниците, изработени от хром в съчетание с еко кожа, ще позволят на ръцете ви да се чувстват максимално удобно. Президентски стол Carmen 5010 е съвършено творение на съвременния интериорен дизайн и със стилната си визия ще претвори всяко едно пространство. Снабден е с механизми за регулиране на височината, люлеещ механизъм и функция за настройване на лумбалната опора според индивидуалните изисквания за комфорт. Цялата тази палитра от качество, функции, класа и елегантност поставят стол Carmen 5010 на едно от челните места сред всички офис столове.

 
кожен стол Кармен 5006 сив  

Кресло Carmen 5006 - сив - цена 307лв с ДДС
Луксозният президентски стол 5006 е изработен изцяло от еко кожа, в два отлично допълващи се цвята. Моделът разполага с меки и удобни подлакътници и стабилна полипропиленова база. Красивата визия и невероятното удобство, които моделът предлага, гарантират комфорт и приятно усещане по всяко време. На ваше разположение са различни функции, с които да направите времето, прекарано на стола, по-удобно и по-приятно. С функцията за коригиране на височината на стола можете да променяте своята позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс по всяко време.

Цветове: бежов-бял,  светло сив-тъмно сив

Кресло Carmen 5006 - сив - цена 307лв с ДДС
Луксозният президентски стол 5006 е изработен изцяло от еко кожа, в два отлично допълващи се цвята. Моделът разполага с меки и удобни подлакътници и стабилна полипропиленова база. Красивата визия и невероятното удобство, които моделът предлага, гарантират комфорт и приятно усещане по всяко време. На ваше разположение са различни функции, с които да направите времето, прекарано на стола, по-удобно и по-приятно. С функцията за коригиране на височината на стола можете да променяте своята позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс по всяко време.

Цветове: бежов-бял,  светло сив-тъмно сив

Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип база: Полипропилен
Подлакътници: Да
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 117-127 см
Ширина: 65 см
Дълбочина седалка: 50 см
Височина седалка от земята: 59-69 см
Дължина облегалка: 72 см
Максимално натоварване: 130 кг
Цвят: бежово с бяло(сл.кост)

 

 
офис стол 6100 черен офис стол 6100 кафяв  

Директорски стол 6100 - 549лв с ДДС

Изключително мащабен и обемен президентски стол, със стабилна хромирана основа. Максимално натоварване - 160кг.

Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип база: Хром
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 116-126 см
Ширина: 68 см
Дълбочина седалка: 55 см
Височина седалка от земята: 54-64 см
Дължина облегалка: 77 см
Максимално натоварване: 160 кг
Цвят: Черен, кафяв
офис стол 6056 червена еко кожа стол 6056 бяла еко кожа стол 6056 вишна
Офис стол Carmen 6056 - цена 216лв с ДДС
Класическият президентски стол Carmen 6056 е с допълнителен слой пълнеж за повишаване степента на удобство на седящия. Стандартният вид е едва загатнато разчупен от т.нар. „втора седалка”, както и от двойно извитите полипропиленови подлакътници. Моделът е подчертано строг и е подходящ за по-класически тип офиси и учреждения. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, тъмно кафяво, кафе, бежово, червено, вишна, бяло. Максимална натовареност – до 130 кг.
Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип база: Полипропилен
Подлакътници: Да
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 112-122 см
Ширина: 66 см
Дълбочина седалка: 50 см
Височина седалка от земята: 48-58 см
Дължина облегалка: 67 см
Максимално натоварване: 130 кг
Цвят: бял

 

офис стол 6056 кафяв офис стол 6056 черен  
Офис стол Carmen 6056 - цена 216лв с ДДС
Класическият президентски стол Carmen 6056 е с допълнителен слой пълнеж за повишаване степента на удобство на седящия. Стандартният вид е едва загатнато разчупен от т.нар. „втора седалка”, както и от двойно извитите полипропиленови подлакътници. Моделът е подчертано строг и е подходящ за по-класически тип офиси и учреждения. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, тъмно кафяво, кафе, бежово, червено, вишна, бяло. Максимална натовареност – до 130 кг.
Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип база: Полипропилен
Подлакътници: Да
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 112-122 см
Ширина: 66 см
Дълбочина седалка: 50 см
Височина седалка от земята: 48-58 см
Дължина облегалка: 67 см
Максимално натоварване: 130 кг
Цвят: черно, тъмно кафяво, кафе, бежово, червено, вишна, бяло
stol 6056 kafe stol 6056 бежов  
Офис стол Carmen 6056 - цена 216лв с ДДС
Класическият президентски стол Carmen 6056 е с допълнителен слой пълнеж за повишаване степента на удобство на седящия. Стандартният вид е едва загатнато разчупен от т.нар. „втора седалка”, както и от двойно извитите полипропиленови подлакътници. Моделът е подчертано строг и е подходящ за по-класически тип офиси и учреждения. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, тъмно кафяво, кафе, бежово, червено, вишна, бяло. Максимална натовареност – до 130 кг.

Офис стол Carmen 6056- Промоция цена 205лв с ДДС

Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип база: Полипропилен
Подлакътници: Да
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 112-122 см
Ширина: 66 см
Дълбочина седалка: 50 см
Височина седалка от земята: 48-58 см
Дължина облегалка: 67 см
Максимално натоварване: 130 кг
Цвят: черно, тъмно кафяво, кафе, бежово, червено, вишна, бяло

 

директорски стол кожен на колелца цвят кафе   стол 6052 бял

Президентски стол 6052 кафе- промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

 

Президентски стол 6052 бял- промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

офис стол кожа 6052 червен стол 6052 слонова кост стол 6052 бежов

Президентски стол 6052 червен - промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

Президентски стол 6052 слонова кост - промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

Президентски стол 6052 бежов - промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

сив стол 6052 стол 6052 кафяв стол 6052 черен

Президентски стол 6052 сив - промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

Президентски стол 6052 кафяв - промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

Президентски стол 6052 черен - промоция цена 210лв с ДДС

Президентски стол Carmen 6052 е стилен и изискан. Изработен е от мека еко кожа в комбинация с мрежа на седалката и облегалката. Допълнителните слоеве пълнеж създават осезаемо удобство при отпускане назад на главата на седящия. Подлакътниците са полипропиленови, с мека част, което позволява спокойното и удобно поставяне на ръцете. Полипропиленова база в цвят, съответстващ на цвета на кожата, придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, кафе, вишна, сиво, бежово, бяло, слонова кост, тъмно кафяво, червено. Максимално натоварване - до 130 кг.

стол Кармен 6058 черна еко кожа

Виж повече за стол 6058

 

офис стол кармен 6058 бежов

Виж повече за стол 6058

 

стол кармен 6058 бял

Виж повече за стол 6058

 

Президентски стол Carmen 6058 цвят черно - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека черна еко кожа с черен тегел, в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Мениджърски стол Carmen 6058 цвят бежов - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип база: Хром
Подлакътници: Да
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 122-132 см
Ширина: 63 см
Дълбочина седалка: 53 см
Височина седалка от земята: 44-54 см
Дължина облегалка: 77 см
Максимално натоварване: 130 кг
Цвят: бежов

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Директорски стол Carmen 6058 цвят бял - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа, в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

стол 6058 вишна

Виж повече за стол 6058

 

офис стол 6058 тъмно кафяв

Виж повече за стол 6058

 

офис стол 6058 слонова кост

Виж повече за стол 6058

 

Офис стол Carmen 6058 цвят вишна - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа, в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Офис стол Carmen 6058 цвят тъмно кафяв - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа , в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Директорски стол Carmen 6058 цвят слонова кост- Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа, в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг.

офис стол 6058 сив

Виж повече за стол 6058

 

офис стол 6058 син

Виж повече за стол 6058

 

 

Офис стол Carmen 6058 цвят сив - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа , в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Офис стол Carmen 6058 цвят син - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа, в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

 

Виж повече за стол 6058

 

офис стол 6058 червен

Виж повече за стол 6058

 

 

Офис стол Carmen 6058 цвят кафе - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа, в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

Офис стол Carmen 6058 цвят червен - Промоция цена 235лв с ДДС до 30.4.2016г.

Президентски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия. Изработен е от мека еко кожа , в цветове, които най-ярко подчертават неговата уникалност. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставено допълнително приспособление за комфортното отпускане на главата на седящия. Хромираната база придава цялостен и завършен вид на стола. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, кафе, бежово, сиво, бяло, слонова кост, червено, вишна, синьо, тъмно кафяво.

Максимално натоварване - до 130 кг. 

 
офис стол 8800 сребрист офис стол кармен 8800 кафяв

офис стол Carmen 8800 сребрист - промоция цена 179лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: Президентски.
Материал: Мрежа.
Тип база: Хром;
Подлакътници: Да.
Материал подлакътници: Хром и Мрежа.
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 105-115 см
Ширина: 55 см
Дълбочина седалка: 47 см
Височина седалка от земята: 44-54 см
Дължина облегалка: 64 см
Максимално натоварване: 90 кг
Цвят: сребрист

 

офис стол Carmen 8800 кафяв - промоция цена 179лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: Президентски.
Материал: Мрежа.
Тип база: Хром;
Подлакътници: Да.
Материал подлакътници: Хром и Мрежа.
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да
Цялостна височина: 105-115 см
Ширина: 55 см
Дълбочина седалка: 47 см
Височина седалка от земята: 44-54 см
Дължина облегалка: 64 см
Максимално натоварване: 90 кг
Цвят: Кафяв

 

офис стол Carmen 8801 сребрист - промоция цена 170лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: Президентски.
Материал: Мрежа.
Тип база: Хром;
Подлакътници: Да.
Материал подлакътници: Хром и Мрежа.
Газов амортисьор: Да
Коригиране височина: Да
Регулируем люлеещ механизъм: Да

Цялостна височина:89 - 99 см
Ширина:54 см
Дълбочина седалка:46 см
Височина седалка от земята:44 - 54 см
Дължина облегалка:47 см
Максимално натоварване:100 кг

посетителски стол Carmen 8802 сребрист - промоция цена 149лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: посетителски.
Материал: Мрежа.
Тип база: Хром;
Подлакътници: Да.
Материал подлакътници: Хром и Мрежа.

Цялостна височина:88 см
Ширина:53 см
Дълбочина седалка:47 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:46 см
Максимално натоварване:100 кг

посетителски стол Carmen 8802 кафяв- промоция цена 149лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: посетителски.
Материал: Мрежа.
Тип база: Хром;
Подлакътници: Да.
Материал подлакътници: Хром и Мрежа.

Цялостна височина:88 см
Ширина:53 см
Дълбочина седалка:47 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:46 см
Максимално натоварване:100 кг

стол 7700 бежов офис стол 7701 бежов  

Офис стол 7700 бежов- промоция цена 177.60лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да 1
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
Газов амортисьор:Да
Екстри Коригиране височина:Да Регулируем люлеещ механизъм:Да Размери Цялостна височина:107 - 117 см
Ширина:55 см Дълбочина седалка:47 см
Височина седалка от земята:46 - 56 см
Дължина облегалка:65 см
Максимално натоварване:100 кг

Офис стол 7701 бежов- Промоция цена 170лв с ДДС до 30.4.2016г.

Тип стол: Офис стол
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
Газов амортисьор:Да
Екстри Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Размери Цялостна височина:88 - 98 см
Ширина:55 см
Дълбочина седалка:47 см
Височина седалка от земята:45 - 55 см
Дължина облегалка:46 см
Максимално натоварване:100 кг

 
стол 6073-1 F черен стол 6073-1 F бежов

Стол Carmen 6073-1 F черен - цена - 127лв с ДДС

Стол Carmen 6073-1 F е изключителна комбинация от класически, изчистен модел офис стол и същевременно изящно впетени модерни линии, което създава една ярка, естетически издържана визия. Изработен е от еко кожа със стабилна хромирана база. Подлакътниците са хромирани, с еко кожа, като основното при тях е, че са допълнително повдигнати, за да допринесат за по-голямото удобство при седене. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, бежово, червено

Максимално натоварване - до 130 кг.

Стол Carmen 6073-1 F бежов - Промоция цена - 112лв с ДДС до 30.4.2016г.

Материал: еко кожа
Размери цяло изделие: 58*47*91-101 см.
Дълбочина седалка: 47 см; Височина седалка: 43-53 см; Дължина облегалка: 49 см.
База: хром
Подлакътници: еко кожа
Газов амортисьор, коригиране на височина, люлееща функция
Цвят: бежов/слонова кост
Максимално натоварване: 130 кг.

 

Стол Carmen 6073-1 F червен - цена - 127лв с ДДС

Стол Carmen 6073-1 F е изключителна комбинация от класически, изчистен модел офис стол и същевременно изящно впетени модерни линии, което създава една ярка, естетически издържана визия. Изработен е от еко кожа със стабилна хромирана база. Подлакътниците са хромирани, с еко кожа, като основното при тях е, че са допълнително повдигнати, за да допринесат за по-голямото удобство при седене. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне на стоящия в избрана от него позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома.

Цветове: черно, бежово, червено

Максимално натоварване - до 130 кг.

Стол Carmen 6074-1 F черен Стол Carmen 6074-1 F кафяв Стол Carmen 6074-1 F бежов

Стол Carmen 6074-1 F черен - Промоция цена - 139лв с ДДС

Офис стол 6074-1 F е необходимото допълнение към всеки офис или дом. Моделът съчетава в себе си комфорт и класа. Изработен е от мека и приятна на допир еко кожа. Хромираната база осигурява здравина и издръжливост в дългосрочен план. Подлакътниците са направени също от еко кожа и помагат на вашите ръце да се чувстват комфортно и удобно по време на часовете, прекарани в офиса или у дома. Функцията за промяна на височината ви дава възможност да променяте позицията си по всяко време, а люлеещият механизъм създава усещане за релакс.

Цветове: черен, кафяв, елша, бежов, искрящо червен, бял

Максимално натоварване: 130 кг

Стол Carmen 6074-1 F кафяв - Промоция цена - 139лв с ДДС

Офис стол 6074-1 F е необходимото допълнение към всеки офис или дом. Моделът съчетава в себе си комфорт и класа. Изработен е от мека и приятна на допир еко кожа. Хромираната база осигурява здравина и издръжливост в дългосрочен план. Подлакътниците са направени също от еко кожа и помагат на вашите ръце да се чувстват комфортно и удобно по време на часовете, прекарани в офиса или у дома. Функцията за промяна на височината ви дава възможност да променяте позицията си по всяко време, а люлеещият механизъм създава усещане за релакс.

Цветове: черен, кафяв, елша, бежов, искрящо червен, бял

Максимално натоварване: 130 кг

Стол Carmen 6074-1 F бежов - Промоция цена - 139лв с ДДС

Материал: еко кожа
Размери цяло изделие: 58*48*100-110 см.
Дълбочина седалка: 48 см; Височина седалка: 45-55 см; Дължина облегалка: 56 см.
База: хром
Подлакътници: еко кожа
Газов амортисьор, коригиране на височина, люлееща функция
Цвят: черен, бежов/слонова кост, кафяв, елша,  искрящо червен, бял
Максимално натоварване: 130 кг.
Офис стол Rony оранжево с черно Офис стол Rony бяло с черно стол Rony бял, жълт, оранж, син, черен
Офис стол RONY оранжев - промоция цена 123лв с ДДС
Офис стол с ергономичен дизайн, седалка в черна еко кожа, мрежеста облегалка в оранжев цвят, хромирана метална кръстачка, подлакътници черна пластмаса, люлеещ механизъм със заключване в начална позиция, газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
Стол Rony се предлага в следните цветове:
 • черна седалка и черна облегалка
 • черна седалка и оранжева облегалка
 • черна седалка и жълта облегалка
 • черна седалка и бяла облегалка
 • Офис стол RONY бял - промоция цена 123лв с ДДС
  Офис стол с ергономичен дизайн, седалка в черна еко кожа, мрежеста облегалка в бял цвят, хромирана метална кръстачка, подлакътници черна пластмаса, люлеещ механизъм със заключване в начална позиция, газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Стол Rony се предлага в следните цветове:
 • черна седалка и черна облегалка
 • черна седалка и оранжева облегалка
 • черна седалка и жълта облегалка
 • черна седалка и бяла облегалка
 •  
  Офис стол Рони черен Офис стол Rony жълт с черно  
  Офис стол RONY черен - промоция цена 123лв с ДДС
  Офис стол с ергономичен дизайн, седалка в черна еко кожа, мрежеста облегалка в оранжев цвят, хромирана метална кръстачка, подлакътници черна пластмаса, люлеещ механизъм със заключване в начална позиция, газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Стол Rony се предлага в следните цветове:
 • черна седалка и черна облегалка
 • черна седалка и оранжева облегалка
 • черна седалка и жълта облегалка
 • черна седалка и бяла облегалка
 • Офис стол RONY жълт - промоция цена 123лв с ДДС
  Офис стол с ергономичен дизайн, седалка в черна еко кожа, мрежеста облегалка в жълт цвят, хромирана метална кръстачка, подлакътници черна пластмаса, люлеещ механизъм със заключване в начална позиция, газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Стол Rony се предлага в следните цветове:
 • черна седалка и черна облегалка
 • черна седалка и оранжева облегалка
 • черна седалка и жълта облегалка
 • черна седалка и бяла облегалка
 •  
  офис стол Comfort 092 зелен офис стол Comfort 092 черен  
  Офис стол Comfort 092 зелен - Цена промоция 85 лв с ДДС
  до изчерпване на наличностите.
  Офис стол тапицерия гръб в меш, мека тапицирана седалка в меш (мрежа), люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, ергономична извивка на облегалката, подлакътници в черна пластмаса, метална кръстачка в сива прахова боя

  Цвят - зелена облегалка, черна седалка
  Офис стол Comfort 092 черен - Цена промоция 85 лв с ДДС
  до изчерпване на наличностите.
  Офис стол тапицерия гръб в меш, мека тапицирана седалка в меш (мрежа), люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, ергономична извивка на облегалката, подлакътници в черна пластмаса, метална кръстачка в сива прахова боя
  Цвят - черна облегалка, черна седалка
   
  офис стол Comfort 092 оранжев офис стол Comfort 092 син  
  Офис стол Comfort 092 оранж - Цена промоция 85 лв с ДДС
  до изчерпване на наличностите.
  Офис стол тапицерия гръб в меш, мека тапицирана седалка в меш (мрежа), люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, ергономична извивка на облегалката, подлакътници в черна пластмаса, метална кръстачка в сива прахова боя

  Цвят - оранжева облегалка, черна седалка
  Офис стол Comfort 092 синьо - Цена промоция 85 лв с ДДС
  до изчерпване на наличностите.
  Офис стол тапицерия гръб в меш, мека тапицирана седалка в меш (мрежа), люлеещ механизъм със заключване, газов амортисьор за плавно регулиране на височината, ергономична извивка на облегалката, подлакътници в черна пластмаса, метална кръстачка в сива прахова боя
  Цвят - синя облегалка, черна седалка
   
  президентски стол 5008 черен директорски стол 5008 крем президентски стол 5008 слонова кост
  Президентски стол Carmen 5008 цвят черно - промоция цена 319лв с ДДС до 31.3.2016г. За цвят крем или слонова кост - промоция цена 297.60лв с ДДС до 31.3.2016г.
  Стилен, изящен и комфортен - на изключителната визия на президентски стол Carmen 5008 прилягат всякакви суперлативи. Изработен е изцяло от еко кожа в нежни цветове, с елегантна хромирана база и метални подлакътници. Широката и удобна седалка, в комбинация с издължената облегалка, го правят чудесен избор за всеки, който не прави компромиси с качеството. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне в избрана от потребителя позиция, а функцията за заключване на облегалката в различни позиции дава възможност да изпитате релаксиращо усещане както у дома, така и на работното място. Цветове: черен, слонова кост, крем. Максимално натоварване - до 130 кг.

  Спецификация: Материал: Еко кожа, Тип база: Хром, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Газов амортисьор: Да, Коригиране височина: Да, Заключване облегалка в различни позиции: Да, Цялостна височина: 117-126 см, Ширина: 66 см, Дълбочина седалка: 49 см, Височина седалка от земята: 46-55 см, Дължина облегалка: 75 см Максимално натоварване: 130 кг, Цвят: Крем, слонова кост или черно
  президентски стол 5007 слонова кост директорски стол 5007 черен директорски стол 5007 крем
  Президентски стол-5007 слонова кост - промоция цена 269 лв с ДДС до 31.1.2016г.. Ергономична седалка и облегалка с многослоен пълнеж , с полипропиленови подлакътници. Вградена допълнително омекотяваща възглавница. Изработен от висококачествена мека еко кожа. Регулиране височината на седене. Люлееща функция .

  Спецификация: Тип стол: Президентски, Материал: Еко кожа, Тип база: Полипропилен, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Газов амортисьор: Да, Коригиране височина: Да, Регулируем люлеещ механизъм: Да, Цялостна височина: 112-121 см, Ширина: 67 см, Дълбочина седалка: 50 см, Височина седалка от земята: 46-55 см, Дължина облегалка: 70 см, Максимално натоварване: 130 кг, Цвят: Слонова кост, черен или крем
  офис стол Premium 065 черно с капучино   Офис стол 088
  Директорски стол Premium 065 - Промоция цена 249лв с ДДС до изчерпване на наличностите
  Офис стол черна фина висококачествена еко кожа на седалката и облегалката с кафяв шев, гръб еко кожа, тапицирани подлакътници в цвят капучино, кръстачка в цвят капучино, люлеещ механизъм с възможност за фиксиране в няколко позиции тип Мултиблок, газов механизъм
   

  Директорски стол Premium 088 - Промоция цена 159лв с ДДС до изчерпване на наличностите
  Офис стол черна фина висококачествена еко кожа на седалката и облегалката с бял шев, гръб еко кожа, с подлакътници, кръстачка в цвят черно и хром, люлеещ механизъм с възможност за фиксиране в изходна позиция, газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката

  офис стол 061 офис стол 061А  
  Директорски стол Premium 061 - Промоция цена 249лв с ДДС до изчерпване на наличностите
  Офис стол фина висококачествена еко кожа на седалката и облегалката с цвят светло кафяво и бежово, гръб еко кожа, тапицирани подлакътници, кръстачка в цвят антрацит, люлеещ механизъм с възможност за фиксиране в няколко позиции тип Мултиблок, газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката
  Директорски стол Premium 061А- Промоция цена 249лв с ДДС до изчерпване на наличностите
  Офис стол с мрежа цвят червено и фина висококачествена еко кожа на седалката и облегалката с цвят черно, гръб еко кожа, тапицирани подлакътници, кръстачка в цвят антрацит, люлеещ механизъм с възможност за фиксиране в няколко позиции тип Мултиблок, газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката
   
  Директорски офис стол Sonata за потребители с тегло до 150кг

  Директорски офис стол Sonata 24/7 Heavy Duty - цена 1199лв цена промоция цена 1022лв с ДДС
  Кресло Sonata 24/7 e висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Стол Соната 24/7 е снабден с Duetto Multiblock механизъм. Креслото с ергономична седалка и облегалка, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE, гръб еко кожа, има тапицирана опора за глава, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия • свободно люлеене на седалката с възможност за фиксиране в 5 позиции - Duetto мултиблок механизъм, има газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седалката, антишоков механизъм, фиксирани подлакътници с меки тапицирани падове, стабилна метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колелца за мека повърхност. Директорски офис стол Sonata 24/7 е проектиран за тегло на седящия до 150 кг. Модел 24/7 е сподбрани високоустойчиви компоненти, отговарящи на Brittish Standart BS-5459. Голям избор цветове естествена кожа клас LE.

  Предлагаме и офис стол Sonata Lux steel 28 Chrome - цена 959лв промоция цена 905лв с ДДС.
  Кресло Sonata Lux steel 28 Chrome e висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Креслото е тапицирано с висококачествена естествена кожа LE, има тапицирана опора за глава, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия • свободно люлеене на седалката с възможност за фиксиране в 5 позиции - мултиблок механизъм, има газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седалката, антишоков механизъм, фиксирани подлакътници с меки тапицирани падове, стабилна метална петлъчева основа от полиран алуминий. Директорски офис стол Sonata Lux steel 28 Chrome е проектиран за тегло на седящия до 120 кг. Голям избор цветове естествена кожа клас LE.

   

  Офис столове серия Carmen 6013 - голям избор на цветове

  Виж повече

  Президентски стол Carmen 6013 - Промоция ед. цена 235лв с ДДС
  Офис кресло Кармен 6013 съчетава елегантна визия и несравним комфорт. Или казано с други думи - той просто е красив и предпочитан. Ергономичните седалка и облегалка поемат тялото и създават осезаемо усещане за удобство. Освен многослойния пълнеж - за още по-голяма мекота - е "вградена" допълнителна омекотяваща възглавница, което допринася за по-приятното усещане при използването му. Столът е изработен от изключително плътна и висококачествена еко кожа. Подлакътниците и базата са изработени от полипропилен и носят всички качества на този материал, като здравина, твърдост и висока устойчивост на корозия. Базата е с нежни извивки и внимателно вплетени орнаменти, допълващи естетическото излъчване на изделието. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне в избрана от потребителя позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Многообразието от цветове гарантира успешното му вписване във всеки интериор. Цветове: черно, сиво, кафе, бежово, бяло, вишна, червено, синьо, оранжево, тъмно кафяво, зелено, слонова кост.
  Материал: еко кожа. Размери цяло изделие: 68*52*115-124 см. Дълбочина седалка: 50 см; Височина седалка: 50-60 см; Дължина облегалка: 70 см. База: полипропилен; Подлакътници: еко кожа; Газов амортисьор, коригиране на височина, люлееща функция ; Цвят: черен, бежов, кафе, сив, син, оранжев, бял, червен, вишна, тъмно кафяв, зелен, слонова кост. Максимално натоварване: 130 кг.

  Възможна комбинация с посетителски стол 6054. Той се продава с отделна ед. цена 188лв с ДДС. Посетителски стол 6054 се предлага в цвят черен, бежов, кафе, сив.

  Посетителски стол 6054 бежов Посетителски стол 6054 сив  
  Посетителски стол 6054 бежов - цена 188лв с ДДС. Посетителски стол 6054 се предлага в цвят черен, бежов, кафе, сив.
  Стол Carmen 6054 е изработен от мека еко кожа с качествена метална основа. Статичната основа на стола гарантира необходимата стабилност и неподвижност. Седалката и облегалката са с допълнителен слой пълнеж, за по-голяма степен на комфорт на седящия. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерната си визия и изгодна цена Carmen 6054 е чудесно допълнение към всяко помещение и всеки интериор.
  Материал: еко кожа; Размери цяло изделие: 66*51*107 см. Дълбочина седалка: 51 см; Височина седалка: 45 см; Дължина облегалка: 65 см. База: хром Подлакътници: еко кожа; Люлеене в седнало положение; Цвят: бежов, сив. Maксимално натоварване: 130 кг.
  Посетителски стол 6054 кафе Посетителски стол 6054 черен  
  Посетителски стол 6054 кафе - промоция цена 188лв с ДДС. Посетителски стол 6054 се предлага в цвят черен, бежов, кафе, сив.
  Стол Carmen 6054 е изработен от мека еко кожа с качествена метална основа. Статичната основа на стола гарантира необходимата стабилност и неподвижност. Седалката и облегалката са с допълнителен слой пълнеж, за по-голяма степен на комфорт на седящия. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерната си визия и изгодна цена Carmen 6054 е чудесно допълнение към всяко помещение и всеки интериор.
  Материал: еко кожа; Размери цяло изделие: 66*51*107 см. Дълбочина седалка: 51 см; Височина седалка: 45 см; Дължина облегалка: 65 см. База: хром Подлакътници: еко кожа; Люлеене в седнало положение; Цвят: кафе, черен. Maксимално натоварване: 130 кг.
   
  Офис столове Carmen 6050

  Директорски офис стол Carmen 6050 - Промоция ед. цена 239лв с ДДС
  Carmen 6050 е луксозен президентски стол. При неговата изработка е подходено с внимание към всеки детайл. Меката еко кожа, в която са „облечени” седалката и издължената облегалка, е в старателно селектирани цветове, характеризиращи най-точно визията на модела. Умели заоблени линии по повърхността допринасят за модерното излъчване на стола. В горната си част високата облегалка завършва с подходяща „възглавница” за спокойно отпускане главата на седящия. Хромираната база и подлакътници са естествено допълнение към строгия и същевременно изключително актуален модел. Функцията за коригиране на височината позволява нагласяне в избрана от потребителя позиция, а люлеещият механизъм дава възможност за релакс на работното място или в дома. Цветове: черно, бяло, вишна, кафе, бежово, червено, синьо, оранжево Максимално натоварване - до 130 кг.
  Материал: еко кожа; Размери цяло изделие: 60*50*120-130 см. Дълбочина седалка: 50 см; Височина седалка: 52-62 см; Дължина облегалка: 71 см. База: хром; Подлакътници: еко кожа;Газов амортисьор, коригиране на височина, люлееща функция Цвят: бял, вишна, черен, кафе, бежов, червен, оранжев, син Maксимално натоварване: 130 кг.

  Възможна комбинация с офис стол стол 6060. Той се продава с отделна ед. цена промоция 196лв с ДДС. Офис стол стол 6060 се предлага в цвят черен, кафе, бежов, червен, вишна, бял.

  Възможна комбинация с посетителски стол стол 6040. Той се продава с отделна ед. цена 210лв с ДДС. Посетителски стол стол 6040 се предлага в цвят черен, бежов.

  Офис стол NEO II GTP CYP HS SH YB - 248 лв с ДДС
  - Офис стол висококачествена антистатична дамаскa, люлеещ механизъм със заключване в изходна позиция, газов амортисьор за регулиране на стола по височина, подлакътници, полиуретанова кръстачка с колелца.

  Мениджърски работен офис стол Manager
  - Офис стол Висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа, релакс подвижна система - Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране люлеещия механизъм според тежестта на седящия, газов амортисьор за плавно регулиране на стола по височина, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности
  промоция цена 217лв с ДДС

  Директорски стол MIRAGE - Цена 285 лв с ДДС
  - Офис стол висококачествена естествена кожа на седалката и облегалката, гръб еко кожа,релакс подвижна система - Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране люлеещия механизъм според тежестта на седящия, газов амортисьор за плавно регулиране на стола по височина, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности

  Предлага се и с еко кожа на цена 248лв

  директорски стол Chester chrome
  Промоция директорски офис стол Orion Steel Chrome Промоция 749лв с ДДС
  - висококачествена естествена кожа цвят жълто на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, , регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност
  поддържан цвят: жълта естествена кожа, чернa естествена кожа. Максимално тегло на седящия - до 120кг.
  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ
  Промоция директорски офис стол Orion Steel Chrome Промоция 749лв с ДДС
  - висококачествена естествена кожа цвят черно на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, , регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност. Максимално тегло на седящия - до 120кг.
  поддържан цвят: жълта естествена кожа, чернa естествена кожа
  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ
  Директорски стол-Chester HR R23P2 steel 28 chrome - Промоция цена 934лв с ДДС.
  Ергономична седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена естествена кожа клас SD, гръб еко кожа. Плавно регулиране височината на седящия. Синхронизирано движение на облегалката спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващи максимален комфорт при работа. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия. Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга. Тапицирана опора за главата. Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност. Максимално тегло на седящия – 120 кг. Цвят: бежов.
  Офис стол Galaxy steel chrome бежов Офис стол Galaxy Steel Chrome черен директорски стол Elf
  Директорски офис стол бежова кожа Galaxy Steel Chrome Промоция 757лв с ДДС
  - висококачествена естествена кожа цвят бежово на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, , регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седена, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност. Максимално тегло на седящия - до 120кг.
  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ
  Директорски офис стол черна кожа Galaxy Steel Chrome Промоция 757лв с ДДС
  - висококачествена естествена кожа цвят черно на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седена, ергономични седалка и облегалка,, метални хром подлакътници с меки тапицирани падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност. Максимално тегло на седящия - до 120кг.
  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ

  Директорски стол – ELF - промоция цена 764лв с ДДС до 29.2.2016г. за цвят SD 01 и SD 06

  Ергономична седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена естествена кожа клас LE, гръб - еко кожа.Плавно регулиране височината на седящия. Свободно люлеене на седалка и облегалка с възможност за закключване в 5 позиции. Фиксирани метални подлакътници с топицирани подове. Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга. Тапицирана опора за главата. Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност. Максимално тегло на седящия – 120 кг. Цвят: бежов.

  стол Allegro    
  Президентски стол Allegro - цена 591лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE . Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий.
     
  директорски офис стол senator  
  Директорски стол Orbit - 310лв с ДДС
  - висококачествена дамаска микрофибър цвят бежово или черно, ергономични седалка и облегалка, люлеещ механизъм със заключване, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, плавно регулиране височината на седене с газов амортисьор, фиксирани пластмасови подлакътници, висококачествена микрофибърна дамаска клас М, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колелца за меки повърхности
  Директорски офис стол Senator - 560лв с ДДС
  - висококачествена естествена кожа цвят черно на седалката и облегалката, гръб еко кожа, свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, , регулиране силата на люлеене според тежестта на седящия, плавно регулиране височината на седене, ергономични седалка и облегалка, подлакътници от дърво, метална петлъчева основа покрита с дърво със самозаключващи се колела за мека повърхност
  поддържан цвят: черна естествена кожа.
  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ
   
  Директорски офис стол Hip Hop Директорски офис стол Hip Hop Директорски офис стол Formula Steel 24/7 XXL
  Директорски офис стол Hip Hop зелен - промоция 1326лв с ДДС
  Регулируема по височина опора за глава, Ергономично профилирана облегалка. Осигурява максимална опора в лумбалната зона и непрекъснат контакт с гръбначния стълб, 3D подлакътници регулируеми в три направления: напред – назад, нагоре – надолу и около оста си Механизъм REACT Регулиране височината на седене, Стабилна метална основа със самозаключващи се колелца
  Директорски офис стол Hip Hop черен - промоция 1326лв с ДДС
  Регулируема по височина опора за глава, Ергономично профилирана облегалка. Осигурява максимална опора в лумбалната зона и непрекъснат контакт с гръбначния стълб, 3D подлакътници регулируеми в три направления: напред – назад, нагоре – надолу и около оста си Механизъм REACT Регулиране височината на седене, Стабилна метална основа със самозаключващи се колелца

  Директорски офис стол Formula Steel 24/7 XXL - промоция 984лв с ДДС

  Duetto Multiblock механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена естествена кожа клас LE/SD, Подбрани висококачествени компоненти, отговарящи на British Standart BS – 5459, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Фиксирани метални подлакътници с меки тапицирани падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 150 кг

  Директорски офис стол Formula Steel 24/7 XXL Директорски офис стол Indiana R Президентски стол Neo LUX PL R1B

  Директорски офис стол Formula Steel 24/7 XXL - промоция 984лв с ДДС

  Duetto Multiblock механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена естествена кожа клас LE/SD, Подбрани висококачествени компоненти, отговарящи на British Standart BS – 5459, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в 5 позиции, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Фиксирани метални подлакътници с меки тапицирани падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 150 кг

  Директорски офис стол Indiana R - промоция 594лв с ДДС

  Epron Syncron механизъм, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена негорима дамаска клас YB,Изцяло тапицирана облегалка с фиксирана опора в лумбалната зона, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия → Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга → Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове → Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи

  Президентски стол Neo LUX PL R1B - промоция цена 671лв с ДДС.
  Офис стол Neo LUX PL R1B e висококачествен директорски стол, има Duetto Syncron механизъм. Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена естествена кожа клас SP на лицевата част. Гръб еко кожа. Плавно регулиране на височината на седалката. Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции. Регулиране на силата на люлеене според тежестта на седящия. Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга. Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за мека повърхност. Максимално тегло на седящия - 120кг.
  Президентски стол Rapsody steel Президентски стол Star steel Президентски стол Lynx steel
  Президентски стол Rapsody steel - промоция цена 803лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE/SD, цвят черно. Гръб - еко кожа. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий. Максимално тегло на седящия - 120кг.
  Президентски стол Star steel - промоция цена 805лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE/SD, цвят черно, светло бежово или червено. Гръб - еко кожа. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий. Максимално тегло на седящия - 120кг.
  Президентски стол Lynx steel - промоция цена 811лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа SD, цвят черно, светло бежово. Гръб - еко кожа. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници . Метална петлъчева основа от полиран алуминий. Максимално тегло на седящия - 120кг.
  Президентски стол Artus steel Президентски стол Amadeus steel стол Allegro
  Президентски стол Artus steel - промоция цена 747лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE/SD. Гръб - еко кожа. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий. Максимално тегло на седящия - 120кг.
  Президентски стол Amadeus steel - промоция цена 608лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа SP. Гръб - еко кожа. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий. Максимално тегло на седящия - 120кг.
  Президентски стол Allegro - цена 591лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE, цвят червено. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий.
  Президентски стол Allegro Президентски стол California Президентски стол Solo HR
  Президентски стол Allegro - цена 591лв с ДДС
  Висококачествен директорски стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Ергономична седалка и облегалкa, тапицирани с висококачествена естествена кожа LE, цвят черно. Плавно регулиране на височината с газов амортисьор . Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за застопоряване в 5 позиции. Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия . Антишоков механизъм. Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове. Метална петлъчева основа от полиран алуминий.

  Президентски стол California - промоция цена цена 654лв с ДДС

  Epron Syncron механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена естествена кожа клас LE с контрастен шев, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Solo HR- цена 498лв с ДДС

  Epron Syncron механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена негорима дамаска клас YN, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулируема по височина тапицирана опора за главата, Фиксирани метални подлакътници с пластмасови падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Zorro Steel Mix Президентски стол Alaska Steel Mix Президентски стол Nadir Steel Mix

  Президентски стол Zorro Steel Mix- цена 348лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа клас V в комбинация от различни цветове, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, Метална петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Alaska Steel Mix- цена 323лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа клас V в комбинация от различни цветове, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, Метална петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Nadir Steel Mix- цена 384лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа клас V в комбинация от различни цветове, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, Метална петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Mirage Steel Mix Президентски стол Mefisto 2002 Президентски стол Cretos

  Президентски стол Mirage Steel Mix- цена 337лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена еко кожа клас V в комбинация от различни цветове, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Фиксирани метални подлакътници с тапицирани падове, Метална петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Mefisto 2002 - цена 242лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена дамаска клас Micro , Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия , Фиксирани подлакътници, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Cretos - цена 201лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена естествена кожа клас SP , Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене на седалката и облегалката с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия , Фиксирани подлакътници, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Enjoy R HR Президентски стол Z-body  

  Президентски стол Enjoy R HR- цена 997лв с ДДС

  Syncron and seat sliding system механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена мрежа, Плавно регулиране височината на седящия , Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулиране дълбочината на седалката, Регулиране височината на облегалката за максимална опора на кръста , Регулируема по височина и наклон опора за глава, Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Президентски стол Z-body - цена 1103лв с ДДС

  Epron Syncron механизъм, Ергономична седалка с инжектирана пяна тапицирана с висококачествена негорима дамаска клас SM , Ергономична облегалка тапицирана с висококачествена мрежа в черен цвят и регулируема по височина и дълбочина опора в лумбалната зона, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулиране височината на облегалката за максимална опора на кръста, Регулируема по височина и наклон тапицирана опора за глава, Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

   
  Мениджърски офис стол Lazard - Промоция цена 255лв с ДДС
  размери 58/63/108-118см
  материал- еко кожа
  механизъм-Tilt, цвят черно с кафяво
  Мениджърски офис стол Leopard - Промоция цена 264лв с ДДС
  размери 60/68/108-118см
  материал- дишаща еко кожа
  механизъм - Tilt, цвят черно с кафяво
  Мениджърски офис стол Odyseus - Промоция цена 321лв с ДДС
  размери 62/65/119-127см
  материал- еко кожа
  механизъм - Tilt, цвят тъмно кафяво
  Мениджърски офис стол Elipso черен - Промоция цена 220лв с ДДС
  размери 67/60/107-115см
  материал- дишаща еко кожа
  механизъм-Tilt, цвят черно
  Мениджърски офис стол Elipso бежов - Промоция цена 220лв с ДДС
  размери 67/60/107-115см
  материал- дишаща еко кожа
  механизъм-Tilt, цвят черно
  Мениджърски офис стол Texas черна кожа - Промоция цена 341лв с ДДС
  размери 63/51/112-122см
  материал- лице ествествена кожа, гръб еко кожа
  механизъм-Tilt, цвят черно
   
  Мениджърски офис стол Saturn бяло с черно - Промоция цена 228лв с ДДС
  размери 67/65/112-120см
  материал- дишаща еко кожа
  механизъм-Tilt, цвят бяло с черно
  Мениджърски офис стол Saturn черно с бяло- Промоция цена 228лв с ДДС
  размери 67/65/112-120см
  материал- дишаща еко кожа
  механизъм-Tilt, цвят черно с бяло
   

   


   

  Работни столове

  Предлагани модели работни офис столове

  Офис стол RONY
  Офис стол RONY - промоция цена 123лв с ДДС
  Офис стол с ергономичен дизайн, седалка в черна еко кожа, мрежеста облегалка в оранжев цвят, хромирана метална кръстачка, подлакътници черна пластмаса, люлеещ механизъм със заключване в начална позиция, газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Стол Rony се предлага в следните цветове:
 • черна седалка и черна облегалка
 • черна седалка и оранжева облегалка
 • черна седалка и жълта облегалка
 • черна седалка и бяла облегалка
 • черна седалка и синя облегалка
 • Работен офис стол Forex
  Работен офис стол Forex - цена 99 лв с ДДС
  Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности, комплектован с подлакътници, столът е предназначен за натоварване до 120кг
  Цветове : черно, тъмно сиво, синьо с черно пепит, червено с черно пепит, светло сиво с черно пепит

  Работен офис стол Regal White - промоция цена 117 лв с ДДС
  Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм CPT Eco механизъм, седалка и облегалка тапицирани с висококачествена дамаска клас M, цвят на пластмасовите елементи – светло сив Плавно регулиране височината на седящия Регулиране височината на облегалката с възможност за фиксиране в желана позиция Регулиране дълбочината на седене Фиксирани подлакътници Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност Максимално тегло на седящия – 120 кг
  Цветове - М-28 син, М-38 зелен, М-15 оранж, М-04 червен

  Офис стол Task Mini - Промоция цена 65лв с ДДС до изчерпване

  Стол Task Mini с подлакътници има ергономичен дизайн, плавно регулиране височината на седалката, висококачествена антистатична дамаска, столът е предназначен за натоварване до 60кг. Столът се предлага в цвят: - черна дамаска или сива дамаска

  стол Тема черенстол тема цветен
  Работен стол Tema GTP с подлакътници - промоция цена 93лв с ДДС
  Офис стол с подлакътници, с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, черна дамаска, механизъм за регулиране на облегалката, пластмасова кръстачка, комплектован с подлакътници, столът е предназначен за натоварване до 100кг. Дамаска черно, сиво, синьо, бордо, резеда
  работен офис стол Prestige GTS черна дамаска работен офис стол Prestige GTS сива дамаска работен стол Prestige GTS черна еко кожа
  Работен офис стол черна дамаска Prestige GTS - Цена 84 лв с ДДС
  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително, подлакътници се предлагат допълнително, столът е предназначен за натоварване до 120кг
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, (черна кожа и бежова кожа се предлага на цена 87 лв с ДДС)
  Работен офис стол сива дамаска Prestige GTS - Цена 84 лв с ДДС
  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително, подлакътници се предлагат допълнително, столът е предназначен за натоварване до 120кг
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит,(черна кожа и бежова кожа се предлага на цена 87 лв с ДДС)
  Работен офис стол черна еко кожа Prestige GTS - Цена 87 лв с ДДС
  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително, подлакътници се предлагат допълнително, столът е предназначен за натоварване до 120кг
  Цветове :черна кожа и бежова кожа се предлага на цена 87 лв с ДДС
  Работен офис стол син Prestige - Цена 84 лв с ДДС
  Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, (черна кожа и бежова кожа се предлага на цена 87 лв с ДДС)

  Работен стол бордо Prestige - Цена 84 лв с ДДС
  Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително
  Цветове : бордо- на цена 84лв, (черна кожа и бежова кожа се предлага на цена 87 лв с ДДС)

  Работен стол Prestige с подлакътници Topaz - Промоция Цена 105лв с ДДС
  Офис стол с подлакътници, с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, подсилена петлъчева основа с метална сърцевина със самозаключващи се колела за меки повърхности
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, (черна кожа и бежова кожа се предлага на цена 108 лв с ДДС)
  работен стол Idea 10 синьо
  Работен офис стол Jupiter - промоция цена 84лв с ДДС до 29.2.2016г.
  Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, бордо- на цена 86лв, (черна кожа се предлага на цена 94 лв с ДДС)
  Работен стол Jupiter с подлакътници Rondo - промоция цена 105 лв с ДДС до 29.2.2016г
  Офис стол с подлакътници, с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, бордо- на цена 108лв, (черна кожа се предлага на цена 116лв с ДДС)

  Работен офис стол Idea 10 с подлакътници Рондо - 137лв с ДДС
  Офис стол с висока профилирана облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително
  Цветове дамаска клас YB: черно, сиво, синьо, червено, бежово
  Цена без подлакътници - 114лв с ДДС

  Работен офис стол Pluton GTS черна еко кожа- 84 лв с ДДС
  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол с ниска облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, тапицерия еко кожа, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително, столът е предназначен за натоварване до 120кг
  Цветове : черна еко кожа
  Работен офис стол Pluton - 81 лв с ДДС
  Офис стол с ниска облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, подлакътници се предлагат допълнително,
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, бордо- на цена 80лв, (черна кожа се предлага на цена 86 лв с ДДС)
  Работен офис стол Pluton с подлакътници Rondo - 104 лв с ДДС
  Офис стол с подлакътници, с ниска облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности
  Цветове : черно, сиво, синьо с черно пепит, бордо- на цена 106лв, (черна кожа се предлага на цена 109 лв с ДДС)
   
    Работен офис стол Pegaz ergo gtp steel chrome с подлакътници черна дамаска - цена 154 лв с ДДС
  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол с висока профилирана облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна метална хромирана петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности,
  Цветове : черно,
  Работен офис стол Pegaz ergo gtp steel chrome с подлакътници - цена 154 лв с ДДС
  Офис стол с висока профилирана облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна метална хромирана петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности,
  Цветове : черно, светло сиво, тъмно сиво, синьо с черно пепит, бордо
  работен офис стол Offix ergo работен офис стол Offix ergo оранжев
  Работен офис стол Galant R steel chrome - 252лв с ДДС
  - Офис стол с ергономични седалка и облегалка, тапицирани в дамаска клас C, синхронизирано движение на облегалката и седалката в съотношение 2:1 и възможност за заключването им в 4 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулируеми в две равнини подлакътници с меки полиуретанови падове, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, облегалка, регулируема по височина с декоративен капак, хромирана метална петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности
  Работен офис стол Offix ergo GTP 41 TS 16 SH червено - промоция цена 278 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономични седалка и облегалка, тапицирани в дамаска клас EF цвят червено, черно, синьо, зелено, оранжево, 3-лостов асинхронен люлеещ механизъм за промяна на наклона на облегалката, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, профилирана облегалка, регулируема по височина, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, различни дамаски
  Работен офис стол Offix ergo GTP 41 TS 16 SH оранжев - промоция цена 278 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономични седалка и облегалка, тапицирани в дамаска клас EF цвят червено, черно, синьо, зелено, оранжево, 3-лостов асинхронен люлеещ механизъм за промяна на наклона на облегалката, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, профилирана облегалка, регулируема по височина, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, различни дамаски
  работен стол Offix ergo син
  Работен офис стол T-BAR 10 R2C Steel Chrome с подлакътници - Промоция 310 лв с ДДС
  - офис стол със синхро механизъм, антишоков механизъм, ергономична седалка и облегалка, газов амортисьор, регулиране височината и ъгъла на подлакътниците и облегалката, стабилна метална хромирана основа със самозаключващи се колелца за меки повърхности
  Поддържани цветове: черен, червен, бежов+кафяв, зелен
  Работен офис стол Offix ergo GTP 41 TS 16 SH черно - промоция цена 278 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономични седалка и облегалка, тапицирани в дамаска клас EF цвят червено, черно, синьо, зелено, оранжево, 3-лостов асинхронен люлеещ механизъм за промяна на наклона на облегалката, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, профилирана облегалка, регулируема по височина, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, различни дамаски
  Работен офис стол Offix ergo GTP 41 TS 16 SH синьо - промоция цена 278 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономични седалка и облегалка, тапицирани в дамаска клас EF цвят червено, черно, синьо, зелено, оранжево, 3-лостов асинхронен люлеещ механизъм за промяна на наклона на облегалката, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, профилирана облегалка, регулируема по височина, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, различни дамаски
  Работен офис стол Orlando R16H steel chrome - 466лв с ДДС
  - Офис стол с ергономични седалка и облегалка, тапицирани с висококачествена еко кожа цвят слонова кост, синхронизирано движение на облегалката и седалката в съотношение 2:1 и възможност за заключването им в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулируеми по височина подлакътници с меки полиуретанови падове, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, изцяло тапицирана облегалка с фиксирана опора в лумбалнната зона, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за меки повърхности
  Работен офис стол @-motion R15K HR steel chrome - 624 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономична мрежеста облегалка в черен цвят с регулируема опора за кръста, широка седалка, тапицирана с негорима дамаска клас YB, фиксирана опора за глава, регулиране на дълбочината и височината на седалката, синхронизирано движение на облегалката и седалката в съотношение 2:1 и възможност за заключването им в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, регулируеми в две равнини подлакътници с меки полиуретанови падове, метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи се колела за меки повърхности,
  Работен офис стол Intrata O 13 TS16 gtp36 - 420 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономична мрежеста облегалка в цвят черно, широка седалка, тапицирана с дамаска клас С - цвят черно, сиво, синьо с черно пепит, бежово с кафяво пепит, светло сиво с черно пепит, синхронизирано движение на облегалката и седалката в съотношение 2:1 и възможност за заключването им в 5 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, с фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности,
  Работен офис стол 4me със S-Move механизъм Работен офис стол 4me white със Epron Synchron механизъм
  Работен офис стол Intrata O 12 TS16 gtp36 - 332 лв с ДДС
  - Офис стол с ергономична облегалка и седалка, тапицирани с дамаска клас С - цвят черно, сиво, синьо с черно пепит, бежово с кафяво пепит, светло сиво с черно пепит, синхронизирано движение на облегалката и седалката в съотношение 2:1 и възможност за заключването им в 4 позиции, анти-шок функция, предпазваща седящия при освобождаване на облегалката, плавно регулиране височината на седене, с фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности,
  Работен офис стол 4me white със S-Move механизъм - цена 967 лв с ДДС
  S-MOVE механизъм, Модерен и иновативен дизайн от Martin Ballendat, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена негорима дамаска клас SM , Възможност за избор на цвят на пластмасовите елементи – бял или черен, Изцяло тапицирана облегалка с фиксирана опора в лумбалната зона, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 4:1 с възможност за заключване в 5 позиции

  Работен офис стол 4me white със Epron Synchron механизъм - цена 920 лв с ДДС

  → Автоматично саморегулиране силата на люлеене според теглото на седящия ( в диапазон от 50 кг до 110 кг), Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулуране височината на облегалката, Epron synchron механизъм, Регулируеми подлакътници с пластмасови падове, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 110 кг

  Работен офис стол Montana HB LU Работен офис стол Montana Работен офис стол Neo II HRUA LU

  Работен офис стол Montana HB LU - промоция 512 лв с ДДС

  Epron Syncron механизъм, Ергономична седалка тапицирана с висококачествена негорима дамаска клас YB, Ергономична облегалка тапицирана с висококачествена мрежа в черен цвят с регулируема по височина тапицирана опора в лумбалната зона (за версия Montana HB LU), Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Montana - 431 лв с ДДС

  Epron Syncron механизъм, Ергономична седалка тапицирана с висококачествена негорима дамаска клас YB, Ергономична облегалка тапицирана с висококачествена мрежа в черен цвят, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Neo II HRUA LU - 624 лв с ДДС

  Duetto Syncron механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена негорима дамаска клас YB, Изцяло тапицирана облегалка с фиксирана опора в лумбалната зона, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 5 позиции, осигуряващо максимален комфорт при работа, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулируема тапицирана опора за главата, Фиксирани подлакътници, Метална петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Madame

  Работен офис стол Madame с метална основа и тапицирани подлакътници - 546 лв с ДДС

  Tilt механизъм, Ергономични седалка и облегалка, тапицирани във висококачествена дамаска клас YB, Гланцирани пластмасови капаци с избор на цвят – бял, черен, зелен или лилав, Плавно регулиране височината на седящия, Свободно люлеене с възможност за заключване в изходна позиция, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Регулируеми подлакътници с тапицирани или пластмасови падове, Възможност за избор между пластмасова или метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  предлагаме и стол Madame с черна основа и подлакътници - 451 лв с ДДС

  Работен офис стол Gem HR работен офис стол Taktik II Mesh Работен офис стол I-Line HR

  Работен офис стол Gem HR - цена 456 лв с ДДС

  Active - 1 механизъм, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена негорима дамаска клас YB, Тапицирана опора за главата, Плавно регулиране височината на седящия, Синхронизирано движение на облегалка спрямо седалка в съотношение 2:1 с възможност за заключване в 4 позиции, Регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, Анти-шок функция, предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга, Регулиране височината на облегалката, Регулируеми подлакътници с меки полиуретанови падове, Метална петлъчева основа от полиран алуминий със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Taktik II Mesh - цена 357 лв с ДДС

  Ergon 2L механизъм, Ергономичнa седалка тапициранa с висококачествена негорима дамаска клас YB, Ергономичнa облегалка тапицирана с висококачествена мрежа клас OP, Плавно регулиране височината на седящия, Регулиране наклона на облегалка спрямо седалка с възможност за заключване в желана позиция, Облегалка с регулиране на височината посредством ръкохватка, Регулируеми подлакътници с пластмасови падове, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност , Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол I-Line HR - цена 264 лв с ДДС

  Ergon 2L механизъм, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена негорима дамаска клас YB, Фиксирана опора за главата, Плавно регулиране височината на седящия, Регулиране наклона на облегалка спрямо седалка с възможност за заключване в желана позиция, Облегалка с регулиране на височината посредством ръкохватка, Фиксирани подлакътници с модерна форма, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност , Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Punkt Steel Работен офис стол Reflex Работен офис стол Prestige steel

  Работен офис стол Punkt Steel - цена 189 лв с ДДС

  Ergon 2L механизъм, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена негорима дамаска клас YB, Плавно регулиране височината на седящия, Регулиране наклона на облегалка спрямо седалка с възможност за заключване в желана позиция, Облегалка с регулиране на височината посредством ръкохватка, Фиксирани подлакътници с модерна форма, Метална петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Reflex - цена 176 лв с ДДС

  Ergon 2L механизъм, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествена негорима дамаска клас YB, Плавно регулиране височината на седящия, Регулиране наклона на облегалка спрямо седалка с възможност за заключване в желана позиция, Облегалка с регулиране на височината посредством ръкохватка, Фиксирани подлакътници с модерна форма, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кг

  Работен офис стол Prestige steel - цена 137 лв с ДДС

  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол с висока облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна метална хромирана петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, комплектован с подлакътници
  Цветове : черно, сиво, бордо, синьо с черно пепит

  Работен офис стол Smart white Работен офис стол Smart black Работен офис стол Saturn

  Работен офис стол Smart white - цена 154 лв с ДДС

  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол със средна облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, комплектован с подлакътници, пластмасовите елементи са в цвят светло сиво

  Работен офис стол Smart black - цена 142 лв с ДДС

  Висококачествен офис стол от доказан европейски производител - Nowy Styl. Офис стол със средна облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седене, механизъм перманентен контакт за промяна наклона на облегалката, различни дамаски, механизъм за регулиране на облегалката, стабилна петлъчева основа със самозаключващи се колела за меки повърхности, комплектован с подлакътници, пластмасовите елементи са в цвят черно

  Работен офис стол Saturn - цена 84 лв с ДДС

  CPT механизъм, Ергономични седалка и облегалка тапицирани с висококачествени дамаска клас С, Плавно регулиране височината на седящия, Регулиране височината и наклона на облегалката с възможност за фиксиране в желана позиция , Регулиране дълбочината на седене, Стабилна петлъчева основа със самозаключващи колелца за мека повърхност, Максимално тегло на седящия – 120 кгг

   

    стол Task mini
   

  Офис стол Task Mini - Промоция цена 65лв с ДДС

  Стол Task Mini с подлакътници има ергономичен дизайн, плавно регулиране височината на седалката, висококачествена антистатична дамаска, столът е предназначен за натоварване до 45кг. Столът се предлага в цвят: - черна дамаска или сива дамаска

  Детски стол Jersey черен - промоция цена 132лв с ДДСдо изчерпване на наличностите
  материал мембранова дамаска, облегалка - мрежа, с подлакътници, с регулируема по височина облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката
  стол 6001 дамаска

  Офис стол Carmen 6001 - цена 108лв с ДДС

  Стол модел 6001 е класически офис стол, изработен от дамаска с полипропиленови подлакътници и база. Издължена ергономична облегалка гарантира доброто положение на гърба на седящия и неговия комфорт при седене през дългите часове пред компютъра, а седалката е широка и мека. Функцията за коригиране на височината позволява поставянето му в удобна за всеки потребител позиция. Цветове: черен, син, сив, червен, оранжев, лилав Максимално натоварване - до 100 кг.

  Материал: дамаска Размери цяло изделие: 60*46*97-109 см. Дълбочина седалка: 46 см; Височина седалка: 44-56 см; Дължина облегалка: 57 см. Ергономичен дизайн База и подлакътници: полипропилен Газов амортисьор, коригиране височина, люлеещ механизъм Цвят: черен, сив, син, оранжев, червен, лилав, зелен Максимално натоварване: 100 кг.

  стол 6079

  ОФИС СТОЛ CARMEN 6079 - цена 120лв с ДДС

  Материал: дамаска. Размери цяло изделие: 59*45*104-114 см. Дълбочина седалка: 44 см; Височина седалка: 40-50 см; Дължина облегалка: 62 см. База и подлакътници: полипропилен. Газов амортисьор, коригиране височина. Коригиране на облегалката. Цвят: черен, сив, син, оранжев, червен, лилав. Максимално натоварване: 100 кг.

  стол 7068

  ОФИС СТОЛ CARMEN 7068 - цена 111.60лв с ДДС

  Материал: дамаска. Размери цяло изделие: 63*46*92-104 см. Дълбочина седалка: 46 см; Височина седалка: 43-55 см; Дължина облегалка: 53 см. База и подлакътници: полипропилен. Газов амортисьор, коригиране височина. Коригиране на облегалката. Цвят: черен, син, сив, оранжев, червен. Максимално натоварване: 100 кг.

  ОФИС СТОЛ CARMEN 7068 - 10 - промоция 111.60лв с ДДС до 31.3.2016г.

  Материал: дамаска Размери цяло изделие: 57*45*94-102 см. Дълбочина седалка: 45 см; Височина седалка: 43-51 см; Дължина облегалка: 55 см. Базa: хром Подлакътници: полипропилен Газов амортисьор, коригиране височина Коригиране на височина на облегалката и фиксиране в различни позиции Цвят: черен Максимално натоварване: 100 кг.

   
    Офис стол Largo Steel  
   

  Офис стол Largo Steel -Промоция цена 136 лв с ДДС

  Офис стол Largo e висококачествен директорски стол с модерен дизайн, ергономична седалка и облегалка, лицевата част на стола е тапицирана в черна еко кожа в комбинация с дамаска тип "меш", има Tilt механизъм с възможност за заключване в изходна позиция, регулиране силата на люлеене според теглото на седящия, плавно регулиране на височината на седене, фиксирани пластмасови подлакътници, стабилна петлъчева пластмасова основа с колела за меки повърхности. Максимално тегло на седящия до 120 кг.

   

  Детски столове, барбарони
  Детски стол на колелца Bamby
  Детски стол на колелца Bamby - цена 43 лв с ДДС
  Текстилна дамаска с детски мотиви. Регулиране височината на седалката. Основа в черен цвят. Максимално натоварване 45 кг.

  Офис стол Task Mini - Промоция цена 65лв с ДДС

  Стол Task Mini с подлакътници има ергономичен дизайн, плавно регулиране височината на седалката, висококачествена антистатична дамаска, столът е предназначен за натоварване до 60кг. Столът се предлага в цвят: - черна дамаска или сива дамаска

  Детски стол Ministyle BIS
  Детски стол Ministyle BIS - промоция цена 90лв с ДДС
  Столът е с модерен дизайн- удобен и стабилен, има метална основа в сив цвят, комплектован е с подлакътници, за потребители с тегло до 45кг. Предлага се в 4 цвята: оранжев, зелен, син и червен
  Детски стол Ministyle Cartoons line
  Детски стол Ministyle Cartoons line - промоция цена 117лв с ДДС
  Столът е с модерен дизайн- удобен и стабилен, има основа в черен цвят, комплектован е с подлакътници, за потребители с тегло до 45кг. Предлага се в 5 цвята: princess, la liga, butterfly, turbo, pony.
  стол 6012

  Стол Carmen 6012 - Промоция цена 59лв с ДДС
  Стол Carmen 6012 е перфектният избор за всеки, който търси добро качество на разумна цена. Моделът е с изчистен, класически дизайн, подходящ за всяко офисно или жилищно помещение. Особено подходящ е за ученици. Изключително здравата дамаска, от която е изработен, гарантира неговата издръжливост. Пълнежът на седалката и облегалката осигурява необходимата мекота и комфорт при използване. Ергономичните седалка и облегалка позволяват спокойното отпускане на тялото. Подлакътниците и базата са изработени от полипропилен. Функцията за коригиране на височината дава допълнително предимство, особено при използването на стола от деца. Многофункционалността на стола и многообразието при неговото използване са основа за предлагането му в различни разцветки, които постоянно се увеличават, с цел всеки потребител да намери цвета, който най-добре подхожда на неговия интериор. Цветове: черен, сив, светло сив, син, светло син, червен, бордо, лилав, розов, зелен, тъмно зелен, аква, оранжев, жълт, крем, бежов, люляк, пепелно розов. Максимално натоварване - до 70 кг.

  Материал: дамаска; Размери цяло изделие: 53*40*85-96 см. Дълбочина седалка: 40 см; Височина седалка: 42-54 см; Дължина облегалка: 46 см. База и подлакътници: полипропилен; Газов амортисьор, коригиране височина; Цвят: син, черен, сив, оранжев, жълт, розов, зелен, червен, светло син, лилав, аква, бежов, светло сив, люляк, бордо, тъмно зелен, пепелно розов; Максимално натоварване: 70 кг.

  Детски стол CARMEN 7067 - промоция 67лв с ДДС

  Материал: дамаска Размери цяло изделие: 60*45*88-100 см. Дълбочина седалка: 45 см; Височина седалка: 41-53 см; Дължина облегалка: 51 см. База и подлакътници: полипропилен Газов амортисьор, коригиране височина Цвят: черен, червен, оранжев, син, зелен Максимално натоварване: 70 кг.

  стол 6008

  стол 6008 2

  ОФИС СТОЛ 6008 - промоция цена 55.20лв с ДДС до 31.1.2016г.

  Материал: дамаска. Размери цяло изделие: 54*39*80-92 см. Дълбочина седалка: 39 см; Височина седалка: 40-52 см; Дължина облегалка: 43 см. База и подлакътници: полипропилен. Газов амортисьор, коригиране височина. Цвят: черен, син, оранжев, лилав, зелен, червен, розов, люляк. Максимално натоварване: 70 кг.

  стол Task mini    

  Офис стол Task Mini - Промоция цена 65лв с ДДС

  Стол Task Mini с подлакътници има ергономичен дизайн, плавно регулиране височината на седалката, висококачествена антистатична дамаска, столът е предназначен за натоварване до 45кг. Столът се предлага в цвят: - черна дамаска или сива дамаска

     
     
  Детски стол Jersey черен - промоция цена 132лв с ДДС до изчерпване на наличностите
  материал мембранова дамаска, облегалка - мрежа, с подлакътници, с регулируема по височина облегалка, с газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката
     
       

  Ученически стол - промоция цена 29лв с ДДС.

  Материал - метална трубна конструкция сива прахова боя, седалка и облегалка многослойна дървесина в цвят бук. Размер на стола 37/37/79см.

   

  Класически Барбарон – Промоция цена 139лв
  - Изключително мек, пухкав и удобен стол, обгръщащ тялото по формата му, което придава уникален комфорт и усещане за спокойствие и релакс. Лесен за преместване и може да бъде поставен в произволно избрана позиция. Меката му конструкция заема различни форми, което позволява да заемате различни пози, даже и в легнало положение. Има възможност за поръчка на различни десени, материали и цветове. Подържа се на склад в цветове: - тъмно син + оранж (вижте снимките)  зелено + циклама (вижте снимките)

  Детски Барбарон - промоция цена 109лв
  - Изключително мек, пухкав и удобен стол, обгръщащ тялото по формата му, което придава уникален комфорт и усещане за спокойствие и релакс. Лесен за преместване и може да бъде поставен в произволно избрана позиция. Меката му конструкция заема различни форми, което позволява да заемате различни пози, даже и в легнало положение. Има възможност за поръчка на различни десени, материали и цветове. Подържа се на склад в цветове: розово + циклама (вижте снимките)  тъмно син + зелено (вижте снимките)
   

  Специализирани работни столове - табуретки с амортисьор, високи работни столове с ринг

   
  Табуретка Lift steel - цена 71лв с ДДС
  - седалка, тапицирана с висококачествена еко кожа клас V
  - височината се регулира от 43см до 56см
  - плавно регулиране височината на седящия
  - метална петлъчева основа на колелца
  Висок стол Lift steel + Ring Base - цена 126лв с ДДС
  - седалка, тапицирана с висококачествена еко кожа клас V
  - височината се регулира от 58см до 82см
  - плавно регулиране височината на седящия
  - метална поставка за краката Ring Base в черен цвят с възможност за регулиране на височината
  - метална петлъчева основа със стъпки за неподвижност на стола
   
  Табуретка CARMEN 3075 Табуретка CARMEN 3075 бяла Табуретка CARMEN 3075 черна

  Табуретка CARMEN 3075 червена- цена 62,40лв с ДДС

  Табуретка с колелца 3075 от серия бар столове Carmen е практично и удобно решение за дома и офиса. Разполага със седалка с регулируема височина, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.
  Материал:Полиуретанова пяна / Еко кожа
  Газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Ширина седалка:32 см; Дълбочина седалка:32 см; Височина седалка от земята:49 - 63 см; Максимално натоварване :100 кг

  Цвят: бял,червен, черен

  Табуретка CARMEN 3075 бяла - цена 62,40лв с ДДС

  Табуретка с колелца 3075 от серия бар столове Carmen е практично и удобно решение за дома и офиса. Разполага със седалка с регулируема височина, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.
  Материал:Полиуретанова пяна / Еко кожа
  Газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Ширина седалка:32 см; Дълбочина седалка:32 см; Височина седалка от земята:49 - 63 см; Максимално натоварване :100 кг

  Цвят: бял,червен, черен

  Табуретка CARMEN 3075 черна- цена 62,40лв с ДДС

  Табуретка с колелца 3075 от серия бар столове Carmen е практично и удобно решение за дома и офиса. Разполага със седалка с регулируема височина, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.
  Материал:Полиуретанова пяна / Еко кожа
  Газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  Ширина седалка:32 см; Дълбочина седалка:32 см; Височина седалка от земята:49 - 63 см; Максимално натоварване :100 кг

  Цвят: бял,червен, черен

  Табуретка CARMEN 3067 крем Табуретка CARMEN 3067 черна  
  Табуретка CARMEN 3067 крем- цена 72лв с ДДС
  Табуретка с колелца 3067 е практично и удобно решение за офис помещения и за дома. Седалката е изработена от еко кожа, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.
  Материал: еко кожа; База: хром; Размер цяло изделие: 38*38*58-73 см. Ширина седалка: 38 см; Дълбочина седалка: 38 см. Цвят: черен, крем

  Табуретка CARMEN 3067 черна - цена 72лв с ДДС
  Табуретка с колелца 3067 е практично и удобно решение за офис помещения и за дома. Седалката е изработена от еко кожа, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.
  Материал: еко кожа; База: хром; Размер цяло изделие: 38*38*58-73 см. Ширина седалка: 38 см; Дълбочина седалка: 38 см. Цвят: черен, крем
   
       
  стол negro стол негро

  Висок стол Pluton + Ring base - 162лв с ДДС
  - работен стол с висок газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката, ринг метална поставка за крака, плавно регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седене, перманентен контакт, Възможност за монтаж на подлакътници, стабилна основа, без колелца, висококачествена антистатична дамаска

  Предлага се и с тапицерия черна еко кожа с цена 165лв

  Полиуретанов висок работен офис стол NEGRO + RING BASE - Промоция цена 217 лв с ДДС
  Висококачествени полиуретанови седалка и облегалка, Метална кръстачка, покрита с пластмасова декорация, статична връзка между седалката и облегалката, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене, с ринг с висок амортисьор. Опция тапи за статичност или колелца. Височина седалка - 55-80см, цялостна височина - 89-120см, широчина при кръстачката - ф71см, широчина седалка 46см, дълбочина седалка 44-47см, височина облегалка спрямо седалката 34-40см. Размерите са мерени при вариант със стъпки вместо колелца.
  Полиуретанов работен офис стол NEGRO - Промоция цена 170 лв с ДДС
  Висококачествени полиуретанови седалка и облегалка, Метална кръстачка, покрита с пластмасова декорация, статична връзка между седалката и облегалката, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене. Опция тапи за статичност или колелца. Височина седалка - 38-51см, цялостна височина - 72-91см, широчина при кръстачката - ф71см, широчина седалка 46см, дълбочина седалка 44-47см, височина облегалка спрямо седалката 34-40см. Размерите са мерени при вариант с колелца.
  стол werek plus steel работен стол werek steel стол werek steel foot base
  работен офис стол Werek Plus Steel - цена 152лв с ДДС
  Работен стол седалка тапицирана с еко кожа и шперплатова облегалка в цвят бук, статична връзка между седалката и облегалката, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене. Метална кръстачка прахово боядисана в черно. Опция тапи за статичност. Височина седалка - 43-56,5см, цялостна височина - 78,5-92см, широчина при кръстачката - ф67,5см, широчина седалка 41,5см, дълбочина седалка 42см, височина облегалка спрямо седалката 37см. Размерите са мерени при вариант със стъпки вместо колелца.
  работен офис стол Werek Steel - промоция цена 133лв с ДДС
  Работен стол с шперплатова седалка и облегалка в цвят бук 1.007, статична връзка между седалката и облегалката, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене. Метална кръстачка прахово боядисана в черно. Опция тапи за статичност. Височина седалка - 40-53,5см, цялостна височина - 77-90,5см, широчина при кръстачката - ф67,5см, широчина седалка 40,5см, дълбочина седалка 40,5см, височина облегалка спрямо седалката 37см. Размерите са мерени при вариант със стъпки вместо колелца.
  висок работен стол със степенка Werek Steel + FOOT BASE - промоция цена 190 лв с ДДС
  Работен стол с шперплатова седалка и облегалка в цвят бук, статична връзка между седалката и облегалката, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене. Метална кръстачка прахово боядисана в черно. Опция тапи за статичност. Височина седалка - 55,5-81,5см, цялостна височина - 92,5-118,5см, широчина при кръстачката - ф67,5см, широчина седалка 40,5см, дълбочина седалка 40,5см, височина облегалка спрямо седалката 37см. Размерите са мерени при вариант със стъпки вместо колелца.
  werek plus + foot base worker steel ring base

  висок работен стол със степенка Werek Plus Steel + FOOT BASE - цена 200 лв с ДДС
  Работен стол с тапицирана седалка с черна еко кожа и шперплатова облегалка в цвят бук, статична връзка между седалката и облегалката, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене. Метална кръстачка прахово боядисана в черно. Опция тапи за статичност. Височина седалка - 55,5-81,5см, цялостна височина - 92,5-118,5см, широчина при кръстачката - ф67,5см, широчина седалка 40,5см, дълбочина седалка 40,5см, височина облегалка спрямо седалката 37см. Размерите са мерени при вариант със стъпки вместо колелца.

  Полиуретанов висок стол без облегалка Worker + RING BASE
  Висококачественa полиуретановa седалка, пластмасова кръстачка, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене, с ринг с висок амортисьор. Опция тапи за статичност или колелца.

  Полиуретанов висок стол без облегалка Worker steel + RING BASE
  Висококачественa полиуретановa седалка, Метална кръстачка, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене, с ринг с висок амортисьор. Опция тапи за статичност или колелца.

  табуретка голиат голиат висок  

  Табуретка Goliat TS12

  Седалка тапицирана с еко кожа, метална кръстачка покрита с пластмасова декорация. Газов амортисьор за плавно регулиране на височината.

  Предлага се и с шперплатова седалка модел Goliat ts 12 playwood.

  висока табуретка Goliat TS12 + ring base

  Седалка тапицирана с еко кожа, метална кръстачка покрита с пластмасова декорация. Висок газов амортисьор + ринг с плавно регулиране на височината.

  Предлага се и с шперплатова седалка модел Goliat ts 12 playwood + ring base

   
  стол Senior с висок амортисьор и ринг смарт ринг хром смарт с ринг

  Висок стол Senior gts + Ring base
  - работен стол с висок газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката, ринг метална поставка за крака, плавно регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седене, перманентен контакт, Възможност за монтаж на подлакътници, стабилна метална кръстачка покрита с пласмасови капаци, с тапи за статичност, висококачествена антистатична дамаска

  Предлага се и с тапицерия черна еко кожа

  Височина седалка - 60-84,5см, цялостна височина - 87-118,5см, широчина при кръстачката - ф64,5см, широчина седалка 44см, дълбочина седалка 39,5-42см, височина облегалка спрямо седалката 28-36см. Размерите са мерени при вариант с тапи.

  Висок стол SMART gtp27 steel + ring base chrome with a CPT mechanism - 239лв с ДДС
  - работен стол с подлакътници, с висок газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката, хром ринг метална поставка за крака, плавно регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седене, перманентен контакт, Възможност за монтаж на подлакътници, стабилна метална хромирана кръстачка, с тапи за статичност, висококачествена антистатична дамаска

  Предлага се и с тапицерия еко кожа с цена 260лв с ДДС

  Височина седалка - 59,5-83см, цялостна височина - 109-132,5см, широчина при кръстачката - ф68,5см, широчина седалка 46см, дълбочина седалка 42,5-46,5см, височина облегалка спрямо седалката 44-48см. Размерите са мерени при вариант с тапи.

  Висок стол SMART gts + Ring base -
  - работен стол с висок газов амортисьор за плавно регулиране височината на седалката, ринг метална поставка за крака, плавно регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седене, перманентен контакт, Възможност за монтаж на подлакътници, пластмасова кръстачка, с тапи за статичност, висококачествена антистатична дамаска

  Предлага се и с тапицерия еко кожа

  Височина седалка - 56,5с-80м, цялостна височина - 106-136см, широчина при кръстачката - ф64,5см, широчина седалка 46см, дълбочина седалка 42,5-46,5см, височина облегалка спрямо седалката 44-48см. Размерите са мерени при вариант с тапи.

   
  Бар стол хром с газов амортисьор Калипсо 1 - 69 лв с ДДС
  цвят PVC - бяло, оранжево, червено, сиво, черно
  Бар стол хром с газов амортисьор Калипсо 1 - 69 лв с ДДС
  цвят PVC - бяло, оранжево, червено, сиво, черно
   

   


  Посетителски столове

  Предлагани модели посетителски столове

  Посетителски офис стол ISO Black черен - промоция цена 30лв с ДДС до 30.4.2016г.
  - офис стол здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена антистатична дамаска, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, цветове дамаска - черно

  Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане срещу допълнителна цена.

  Посетителски офис стол ISO Black дамаска синьо с черно пепит -промоция цена 30лв с ДДС до 30.4.2016г.
  - офис стол здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена антистатична дамаска, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, цветове дамаска - черно, сиво, синьо с черно пепит

  Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане срещу допълнителна цена.

  Посетителски офис стол ISO Black сива дамаска- промоция цена 30лв с ДДС до 30.4.2016г.
  - офис стол здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена антистатична дамаска, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, цветове дамаска - черно, сиво, синьо с черно пепит


  Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане срещу допълнителна цена.


  Комплект подлакътници за стол Iso - цена 33лв с ДДС Iso link - Метална връзка за столове Iso - цена 6лв с ДДС в цвят черно или цена 8лв в цвят хром
  Iso Link е прахово боядисана или хромирана метална планка. Служи за фиксиране на столовете в редове в аудитории и конферентни зали, което е едно от важните изисквания за пожарно-аварийна безопасност

  Посетителски стол ISO черна дамаска заедно с конферентна масичка - сгъваема, компактен дизайн
  Промоция - цена 74лв с ДДСдо 30.4.2016г.

  Конферентната масичка се предлага с единична цена 44лв с ДДС. Съвместима е само със столове модел Iso.
  Столът се предлага и в цвят дамаска сиво, бордо и синьо.

     

  Посетителски офис стол ISO Black дамаска бордо - Промоция единична цена 34лв с ДДС
  - офис стол здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена антистатична дамаска, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, цветове дамаска - бордо

  Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане срещу допълнителна цена.

     
  Посетителски офис стол ISO Black

  Посетителски офис стол ISO Black дамаска - цена 34лв с ДДС. За цвят дамаска черно, сиво или синьо с черно пепит - промоция цена 30лв с ДДС до 30.4.2016г.
  - офис стол здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена антистатична дамаска, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, цветове дамаска - черно, тъмно сиво, синьо с черно пепит, червено, бордо. За потребители с тегло до 120кг.

  Посетителски офис стол ISO Black еко кожа - цена 36лв с ДДС
  - офис стол здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена тапицерия еко кожа, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, цветове дамаска - черно, светло бежово, пастел оранж, маслено зелено. За потребители с тегло до 120кг.

  Посетителски офис стол Cortina
  Посетителски офис стол Cortina - цена 41лв с ДДС
  - офис стол със стабилна метална рамка с кръгъл профил хромирана, седалка и облегалка изработена от висококачествена пластмаса клас К, протектори на краката за защита на подовите настилки, възможност за стифиране до 8 броя, цветове - червен, син, черен, светло сив, оранжев. За потребители с тегло до 120кг.

  Ученически стол - промоция цена 29лв с ДДС.

  Материал - метална трубна конструкция сива прахова боя, седалка и облегалка многослойна дървесина в цвят бук. Размер на стола 37/37/79см.

  Ученически стол Тина UP Ученическа маса Тина UP ученически стол тина
  Ученически стол Тина UP - цена 58лв с ДДС
  - ученически стол със здрава метална рамка с прахова боя цвят сиво и седалка и облегалка многослойна дървесина цвят бук, Регулиране по височина на седалката за три възрастови групи
  Размер 38,2/50/77-85см
  Височина на седалката - 38-46см
  Ученическа маса Тина UP - цена 112лв с ДДС
  - ученически маса със здрава метална рамка я с прахова боя цвят сиво и плот с дебелина 25мм и 2мм ПВЦ кант с меламиново покритие в цвят бук, Регулиране по височина на плота за три възрастови групи, закачалки за багаж в двете страни на масата. Протектори на краката за защита на подовите настилки.
  Размер 120/50/63,5-75,5см
  Ученически стол Тина - промоция цена 31лв с ДДС
  - ученически стол със здрава метална рамка заварена конструкция с прахова боя цвят черно и седалка и облегалка многослойна дървесина цвят бук,
  Размер 42,5/52,5/81см
  Височина на седалката - 45см
  Посетителски офис стол Iso Bianco Chrome
  Посетителски офис стол ISO еко кожа
  - офис стол със здрава метална рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена еко кожа, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, различни цветове дамаска - черно, слонова кост
  - Промоция 36лв с ДДС

  Посетителски офис стол Iso Chrome - офис стол със здрава метална хромирана рамка, основа от многослойна дървесина, висококачествена антистатична дамаска, пластмасови капаци на седалката и облегалката, възможност за стифиране, различни цветове дамаска - 47лв с ДДС
  Предлага се и с тапицерия еко кожа - черно, слонова кост, с цена 50лв с ДДС

  Посетителски офис стол Iso Bianco Chrome - промоция цена 58 лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V на цена 58лв с ДДС, Пластмасови капаци на седалка и облегалка в светло сив цвят, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане за версия Iso bianco, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 10 броя  Стол Iso Plastic Black - черна рамка - Стол с пластмасова седалка и облегалка в цветове бяло, сиво, червено, синьо, черно, черна метална рамка, стифиране на височина (max 15 броя), подсилена рамка под седалката, ръкохватка на облегалката за лесно пренасяне, лесен за почистване, възможност за употреба на открито
  - Промоция 33лв с ДДС

  поддържани цветове на склад - черно, сиво

  Стол Iso Plastic Black - черна рамка - Стол с пластмасова седалка и облегалка в цветове бяло, сиво, червено, синьо, черно, черна метална рамка, стифиране на височина (max 15 броя), подсилена рамка под седалката, ръкохватка на облегалката за лесно пренасяне, лесен за почистване, възможност за употреба на открито
  - Промоция 33лв с ДДС

  поддържани цветове на склад - черно, сиво

  Офис стол Iso Plastic Chrome - хромирана метална рамка - Конферентен стол, пластмасова седалка и облегалка в цветове бяло, сиво, червено, синьо, черно, черна метална рамка, стифиране на височина (max 15 броя), подсилена рамка под седалката, ръкохватка на облегалката за лесно пренасяне, лесен за почистване,
  - Промоция 44лв с ДДС
  Стол Iso W Black Стол Iso W chrome Посетителски офис стол Iso W Bianco Chrome

  Стол Iso W Black дамаска- цена 66лв с ДДС
  Стабилна метална рамка прахово боядисана в черен цвят, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С (или еко кожа клас V на цена 66 лв с ДДС), Пластмасови капаци на седалка и облегалка , Производствено заработени метални подлакътници, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 10 броя

  Стол Iso W chrome дамаска- цена 75лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С (или еко кожа клас V на цена 75 лв с ДДС), Пластмасови капаци на седалка и облегалка, Производствено заработени метални подлакътници, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 10 броя
  Посетителски офис стол Iso W Bianco Chrome - промоция цена 64 лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V на цена 64лв с ДДС, Пластмасови капаци на седалка и облегалка в светло сив цвят, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане за версия Iso bianco, Производствено заработени подлакътници за версия Iso W bianco, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 10 броя
  Посетителски офис стол Iso ergo mesh chrome Посетителски офис стол Iso ergo mesh black  
  Посетителски офис стол Iso ergo mesh chrome - промоция цена 89 лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена дамаска клас YB, Облегалка тапицирана с висококачествена мрежа клас OP, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 10 броя
  Посетителски офис стол Iso ergo mesh black - промоция цена 82 лв с ДДС
  Стабилна метална рамка прахово боядисана в черен цвят, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена дамаска клас YB, Облегалка тапицирана с висококачествена мрежа клас OP, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 10 броя
   

  Офис стол Cortina цена 41лв с ДДС
  Стол с хромирана метална рамка, облегалка и анатомична седалка от пластмаса, възможност за стифиране до 8 бр, предлага се в цвят червено, синьо, черно и сиво

  Офис стол Cortina цена 41лв с ДДС
  Стол с хромирана метална рамка, облегалка и анатомична седалка от пластмаса, възможност за стифиране до 8 бр, предлага се в цвят червено, синьо, черно и сиво
  Офис стол Cortina цена 41лв с ДДС
  Стол с хромирана метална рамка, облегалка и анатомична седалка от пластмаса, възможност за стифиране до 8 бр, предлага се в цвят червено, синьо, черно и сиво
   
  Офис стол Ascona - Промоция цена 41лв с ДДС
  Стол с хромирана метална рамка, облегалка и седалка тапицирани с кожа, възможност за стифиране до 8 бр, предлага се в цвят черно
  Офис стол Cortina цена 41лв с ДДС
  Стол с хромирана метална рамка, облегалка и анатомична седалка от пластмаса, възможност за стифиране до 8 бр, предлага се в цвят червено, синьо, черно и сиво
   
  Офис стол Era Black Посетителски офис стол Era Chrome Посетителски офис стол Era Link Chrome
  Посетителски офис стол Era Black - цена 39лв с ДДС
  Стабилна метална рамка прахово боядисана в черен цвят, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С, Ергономично оформена облегалка и седалка с извит преден край, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане, Версия Link позволява свързването на столове в непрекъсната редица, Протектори на краката за защита на подовите настилки и за защита на столовете при стифиране, Възможност за стифиране до 6 броя
  Посетителски офис стол Era Chrome - цена 52лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С, Ергономично оформена облегалка и седалка с извит преден край, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане, Версия Link позволява свързването на столове в непрекъсната редица, Протектори на краката за защита на подовите настилки и за защита на столовете при стифиране, Възможност за стифиране до 6 броя

  Посетителски офис стол Era Link Chrome - цена 59лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С, Ергономично оформена облегалка и седалка с извит преден край, Link система, която позволява свързването на столове в непрекъсната редица, Протектори на краката за защита на подовите настилки и за защита на столовете при стифиране, Възможност за стифиране до 6 броя

  Предлагаме и стол Era Link Black на цена 47лв с ДДС. Тогава металната конструкция е прахово боядисана в черевн цвят.

  Посетителски офис стол Era Arm Black Посетителски офис стол Sylwia S Chrome Посетителски офис стол Rumba S Chrome
  Посетителски офис стол Era Arm Black - промоция цена 62лв с ДДС
  Стабилна метална рамка прахово боядисана в черен цвят, с метални подлакътници с пластмасови падове, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С цвят сиво или черно, Ергономично оформена облегалка и седалка с извит преден край, Възможност за поставяне на подлакътници или конферентен комплект с масичка за писане, Протектори на краката за защита на подовите настилки
  Посетителски офис стол Sylwia S Chrome - цена 92лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа клас V - черно или слонова кост, Протектори на краката за защита на подовите настилки
  Посетителски офис стол Rumba S Chrome - цена 153 лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка тип шейна, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа
  Възможност за стифиране до 4 бр.
  Предават се фабрично сглобени.
  Цветове - черна, бежова кожа.

  Посетителски офис стол Sylwia S arm Посетителски офис стол Sylwia S arm бял  
  Посетителски офис стол Sylwia S arm - цена 137лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа клас V, Метални подлакътници с тапицирани падове за версия Sylwia S Arm, Протектори на краката за защита на подовите настилки
  Посетителски офис стол Sylwia S arm - цена 137лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа клас V, Метални подлакътници с тапицирани падове за версия Sylwia S Arm, Протектори на краката за защита на подовите настилки
   
  rumba v18

  Посетителски офис стол Rumba цвят черен -промоция цена 147 лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка тип шейна, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа
  Поддържани цветове - черна, бежова кожа
  По заявка се предлагат и други цветове кожа

  Посетителски офис стол Rumba цвят бежов -промоция цена 147 лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа
  Поддържани цветове - черна, бежова кожа
  Посетителски офис стол Rumba цвят синьо - Промоция 147 лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа
  Поддържани цветове - черна, бежова кожа
  Този син цвят се предлага по заявка
  Посетителски офис стол Samba цвят бежова кожа - 157лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа, подлакътници с дървени падове в цвят бук
  Поддържани цветове - черна, бежова, жълта и синя кожа
  По заявка се предлагат и други цветове кожа
  Посетителски офис стол Samba цвят черна еко кожа -157лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа, подлакътници с дървени падове в цвят бук
  Поддържани цветове - черна кожа
  По заявка се предлагат и други цветове кожа
  Посетителски офис стол Samba цвят жълта кожа - 157лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена еко кожа, подлакътници с дървени падове в цвят бук
  Поддържани цветове - черна, бежова, жълта и синя кожа
  По заявка се предлагат и други цветове кожа
  Посетителски офис стол Rumba Net Посетителски офис стол Samba Net
  Samba link- Метална връзка за столове Samba
  Samba Link е хромирана или прахово боядисана метална планка. Служи за фиксиране на столовете в редове в аудитории и конферентни зали, което е едно от важните изисквания за пожарно-аварийна безопасност

  Посетителски офис стол Rumba Net - Промоция 203 лв с ДДС

  Стабилна метална рамка тип шейна с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена дамаска клас YB, Облегалка тапицирана с висококачествена мрежа клас OP, Метални подлакътници с тапицирани падове, Протектори на краката за защита на подовите настилки,

  Посетителски офис стол Samba Net - Промоция 203 лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена дамаска клас YB, Облегалка тапицирана с висококачествена мрежа клас OP, Метални подлакътници с тапицирани падове, Протектори на краката за защита на подовите настилки, Възможност за стифиране до 4 бр. (за Samba Net)
  Посетителски стол Zen Arm Посетителски стол Iso Swing Посетителски стол Isit Arm
  Посетителски стол Zen Arm - промоция цена 232лв
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, изцяло тапицирани с висококачествена дамаска клас SM или еко кожа клас KN, Метални подлакътници с дървени падове с избор цвят, Възможност за стифиране до 3 бр. Протектори на краката за защита на подовите настилки
  Посетителски стол Iso Swing - промоция цена 103лв с ДДС
  Стабилна метална рамка с хромирано покритие, Седалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена дамаска клас YB , Облегалка тапицирана с висококачествена мрежа клас OP , Протектори на краката за защита на подовите настилки

  Посетителски стол Isit Arm Chrome дамаска- промоция цена 68лв с ДДС

  Стабилна метална рамка с кръгъл профил и хромирано покритие, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С* (или еко кожа клас V** на цена 73лв с ДДС). Пластмасови капаци на седалка и облегалка. Седалка с извит преден край, Mетални подлакътници с пластмасови падове, Протектори на краката за защита на подовите настилки и за защита на столовете при стифиране, Възможност за стифиране до 8 броя. Цветове дамаска - черно, сиво, синьо с черно пепит
  Цветове еко кожа - черно, светло бежово

  Посетителски стол Isit Arm Black    

  Посетителски стол Isit Arm Black дамаска- промоция цена 54лв с ДДС

  Стабилна метална рамка с кръгъл профил и прахово боядисана в черен цвят, Седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С* (или еко кожа клас V на цена 59лв с ДДС). Пластмасови капаци на седалка и облегалка, Седалка с извит преден край, Mетални подлакътници с пластмасови падове, Протектори на краката за защита на подовите настилки и за защита на столовете при стифиране, Възможност за стифиране до 8 броя
  Цветове дамаска - черно, сиво, синьо с черно пепит
  Цветове еко кожа - черно, светло бежово

     
      кресло 8014
      Кресло 8014 цвят черно - цена 157лв с ДДС.
  Стол Carmen 8014 е изработен от естествена кожа, гръб - еко кожа, с качествена метална основа. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. Статичната основа на стола гарантира необходимата стабилност и неподвижност на стола в дългосрочен план. Качествената и мека на допир естествена кожа предразполага към усещане за комфорт и релакс по време на използването му. Цветове: черно Максимална натовареност – до 130 кг.

  Тип стол: Посетителски, Материал: Естествена кожа, гръб еко кожа, Тип база: Хром, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Газов амортисьор: Не, Коригиране височина: Не, Регулируем люлеещ механизъм: Не, Цялостна височина: 99 см, Ширина: 58 см, Дълбочина седалка: 49 см, Височина седалка от земята: 45 см, Дължина облегалка: 55 см, Максимално натоварване: 130 кг, Цвят: Черен
  кресло 2009 слонова кост кресло 2009 черно  
  Кресло 2009 цвят слонова кост - промоция цена 190лв с ДДС.
  Тип стол: Офис кресло, Материал: Еко кожа, Тип база: Хром, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Цялостна височина: 86 см, Ширина: 57 см, Дълбочина седалка: 47 см, Височина седалка от земята: 54 см, Дължина облегалка: 41 см, Максимално натоварване: 100 кг, Цвят: Слонова кост
  Кресло 2009 цвят черно - промоция цена 190лв с ДДС.
  Тип стол: Офис кресло, Материал: Еко кожа, Тип база: Хром, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Цялостна височина: 86 см, Ширина: 57 см, Дълбочина седалка: 47 см, Височина седалка от земята: 54 см, Дължина облегалка: 41 см, Максимално натоварване: 100 кг, Цвят: Слонова кост
   
  кресло 2007 черно кресло 2007 слонова кост кресло 6039
  Кресло 2007 черно - промоция цена 154лв с ДДС.
  Тип стол: Офис кресло, Материал: Еко кожа, Тип база: Метал Прахово боядисан, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Цялостна височина: 80 см, Ширина: 58 см, Дълбочина седалка: 45 см, Височина седалка от земята: 43 см, Дължина облегалка: 36 см, Максимално натоварване: 100 кг, Цвят: черно
  Кресло 2007 слонова кост - промоция цена 154лв с ДДС.
  Тип стол: Офис кресло, Материал: Еко кожа, Тип база: Метал Прахово боядисан, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Еко кожа, Цялостна височина: 80 см, Ширина: 58 см, Дълбочина седалка: 45 см, Височина седалка от земята: 43 см, Дължина облегалка: 36 см, Максимално натоварване: 100 кг, Цвят: Слонова кост
  Кресло 6039 черно - промоция цена 88лв с ДДС до изчерпване
  Тип стол: Посетителски, Материал: Еко кожа, Тип база: Метал Прахово боядисан, Подлакътници: Да, Материал подлакътници: Полипропилен, Газов амортисьор: Не, Коригиране височина: Не, Регулируем люлеещ механизъм: Не, Цялостна височина: 93 см ,Ширина: 60 см, Дълбочина седалка: 45 см, Височина седалка от земята: 45 см, Дължина облегалка: 50 см, Максимално натоварване: 100 кг, Цвят: Черен с контрастен шев
  креско 6040 вишна кресло 6040 бял кресло 6040 бежов
  Кресло Carmen 6040 вишна - промоция цена 210лв с ДДС.
  Стол Carmen 6040 е изработен от мека еко кожа, която ще ви позволи да се чувствате комфортно и приятно докато седите на него. Качествената метална основа е статична и дава на стола необходимата му здравина, стабилност и устойчивост в дългосрочен план. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерния си цвят и привлекателна визия този стол е привлекателен за всеки вкус и стил. Цветове: черно, бежово, кафе, червено, вишна, бяло Максимална натовареност – до 130 кг.
  Кресло Carmen 6040 бял - промоция цена 210лв с ДДС.
  Стол Carmen 6040 е изработен от мека еко кожа, която ще ви позволи да се чувствате комфортно и приятно докато седите на него. Качествената метална основа е статична и дава на стола необходимата му здравина, стабилност и устойчивост в дългосрочен план. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерния си цвят и привлекателна визия този стол е привлекателен за всеки вкус и стил. Цветове: черно, бежово, кафе, червено, вишна, бяло Максимална натовареност – до 130 кг.
  Кресло Carmen 6040 бежов - промоция цена 210лв с ДДС.
  Стол Carmen 6040 е изработен от мека еко кожа, която ще ви позволи да се чувствате комфортно и приятно докато седите на него. Качествената метална основа е статична и дава на стола необходимата му здравина, стабилност и устойчивост в дългосрочен план. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерния си цвят и привлекателна визия този стол е привлекателен за всеки вкус и стил. Цветове: черно, бежово, кафе, червено, вишна, бяло Максимална натовареност – до 130 кг.
  кресло 6040 кафе кресло 6040 червено кресло 6040 черно
  Кресло Carmen 6040 кафе - промоция цена 210лв с ДДС.
  Стол Carmen 6040 е изработен от мека еко кожа, която ще ви позволи да се чувствате комфортно и приятно докато седите на него. Качествената метална основа е статична и дава на стола необходимата му здравина, стабилност и устойчивост в дългосрочен план. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерния си цвят и привлекателна визия този стол е привлекателен за всеки вкус и стил. Цветове: черно, бежово, кафе, червено, вишна, бяло Максимална натовареност – до 130 кг.
  Кресло Carmen 6040 червено - промоция цена 210лв с ДДС.
  Стол Carmen 6040 е изработен от мека еко кожа, която ще ви позволи да се чувствате комфортно и приятно докато седите на него. Качествената метална основа е статична и дава на стола необходимата му здравина, стабилност и устойчивост в дългосрочен план. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерния си цвят и привлекателна визия този стол е привлекателен за всеки вкус и стил. Цветове: черно, бежово, кафе, червено, вишна, бяло Максимална натовареност – до 130 кг.
  Кресло Carmen 6040 черно - промоция цена 210лв с ДДС.
  Стол Carmen 6040 е изработен от мека еко кожа, която ще ви позволи да се чувствате комфортно и приятно докато седите на него. Качествената метална основа е статична и дава на стола необходимата му здравина, стабилност и устойчивост в дългосрочен план. Столът може да бъде използван за оборудване на конферентни зали и като посетителски във всеки офис. С модерния си цвят и привлекателна визия този стол е привлекателен за всеки вкус и стил. Цветове: черно, бежово, кафе, червено, вишна, бяло Максимална натовареност – до 130 кг.
     
  Посетителски фотьойл CLUB еко кожа - цена 187лв с ДДС
  - класически изчистен дизайн и линия
  - фотьойл, изцяло тапициран с висококачествена еко кожа клас V с възможност за избор на цвят
  - протектори за защита на подовите настилки
  - размер 59/50.5/77см, височина на седалката 45.5см от земята

   

   
  Посетителски диван CLUB DUO еко кожа - цена 342лв с ДДС
  - класически изчистен дизайн и линия
  - двойка диван, изцяло тапициран с висококачествена еко кожа клас V с възможност за избор на цвят
  - протектори за защита на подовите настилки
  - размер 118/50.5/77см, височина на седалката 45.5см от земята
  Посетителски диван CLUB TRIO еко кожа - цена 498лв с ДДС
  - класически изчистен дизайн и линия
  - тройка диван, изцяло тапициран с висококачествена еко кожа клас V с възможност за избор на цвят
  - протектори за защита на подовите настилки
  - размер 168/50.5/77см, височина на седалката 45.5см от земята
  посетителска пейка Iso 2 черна дамска

  Посетителска офис пейка ISO 2 черна дамаска - 215 лв с ДДС
  Посетителска пейка за чакалня с дамаска черно, сиво, синьо с черно пепит или бордо или цена 222лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 129,5/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка

  Посетителска офис пейка ISO2 с дамаска бордо

  Посетителска офис пейка ISO2 с дамаска бордо - 215 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо или бордо или цена 222лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 129,5/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка

  Посетителска офис пейка ISO2 с дамаска синьо с черно пепит
  Посетителска офис пейка ISO2 с дамаска синьо с черно пепит - 215 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо или бордо или цена 222лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 128/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка
  Посетителска офис пейка ISO2 с еко кожа слонова кост
  Посетителска офис пейка ISO2 с еко кожа слонова кост - 222 лв с ДДС с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 129,5/60/81Н
  Висококачествена двуместна пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка
  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска черно
  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска черно - 275 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо или бордо или цена 279лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 178/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка
  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска синьо с черно пепит
  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска синьо с черно пепит - 275 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо или бордо или цена 279лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 178/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка

  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска бордо

  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска бордо - 275 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо с черно пепит или бордо или цена 279лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 178/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка

  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска сиво
  Посетителска офис пейка ISO3 дамаска сиво - 275 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо с черно пепит или бордо или цена 279лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 178/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка
  Посетителска офис пейка ISO 4
  Посетителска офис пейка ISO 4 дамаска бордо - промоция цена 399 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо с черно пепит или бордо или цена 399лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 234,5/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка
  Посетителска офис пейка ISO 5
  Посетителска офис пейка ISO 5 дамаска бордо - промоция цена 502 лв с ДДС с дамаска черно, сиво, синьо с черно пепит или бордо или цена 502лв с еко кожа черно или слонова кост
  Размер 296/60/81Н
  Висококачествена пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирани с висококачествена дамаска клас С или еко кожа клас V
  - пластмасови капаци на седалка и облегалка
  Посетителска офис пейка ISO2 Black Plastic
  Посетителска офис пейка ISO2 Black Plastic - промоция цена 200 лв с ДДС с пластмаса клас К
  Размер 129,5/60/81Н
  Висококачествена двуместна пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от висококачествена пластмаса клас К - цвят черно светло сиво, синьо или червено
  Посетителска офис пейка ISO 3 Black Plastic
  Посетителска офис пейка ISO 3 Black Plastic - промоция цена 242 лв с ДДС с пластмаса клас К
  Размер 178/60/81Н
  Висококачествена триместна пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от висококачествена пластмаса клас К - цвят черно светло сиво, синьо или червено
  Посетителска офис пейка ISO 4 Black Plastic
  Посетителска офис пейка ISO 4 Black Plastic - промоция цена 295 лв с ДДС с пластмаса клас К
  Размер 178/60/81Н
  Висококачествена четириместна пейка от доказан европейски производител - Nowy Styl
  - стабилна метална рамка, прахово боядисана в черен цвят
  - седалка и облегалка от висококачествена пластмаса клас К - цвят черно светло сиво, синьо или червено

  Сгъваема табуретка ROLLY - цена 37лв с ДДС
  Подходяща за прибиране на багаж
  - Табуретка с размер 40/40/40см, еко кожа - черно

  Предлага се и в цвят цветна еко кожа на цена 40лв

  Сгъваема табуретка ROLLY с място за багаж Сгъваема табуретка ROLLY в сгънат вид

  Табуретка ROCKY - цена 35лв с ДДС в цвят черно
  - Табуретка с размер 40/40/40см, еко кожа - черно,

  Предлага се и в цвят цветна еко кожа на цена 41лв

  Табуретка Chico - цена 33лв с ДДС
  Табуретка хром и еко кожа - метална хромирана конструкция, седалка тапицирана с еко кожа
  Табуретка Мики - цена 36лв с ДДС
  - Табуретка с мека и удобна конструкция, изцяло тапицирана във висококачествена дамаска, размери 40/40/40см, предлага се в цвят оранжево, син, розово, циклама, зелено
   
    Посетителски стол Manager - Промоция цена 195лв с ДДС до 29.2.2016г. с черна естествена кожа
  - конферентен стол с черна метална рамка тип шейна, седалка и облегалка тапицирана с висококачествена естествена кожа, гръб еко кожа
  Поддържани цветове - черна естествена кожа
  Посетителски стол Senso.NET CF/lb - Промоция 164 лв с ДДС до изчерпване на наличностите
  - конферентен стол с метална хромирана рамка тип шейна, седалка и облегалка от висококачествена мрежа цвят черно,
  Предлага се в цвят черен.
   

  Посетителски стол Mirage cf/lb - 248лв с ДДС
  - конферентен стол с черна метална рамка тип шейна, седалка и облегалка тапицирана с висококачествена естествена кожа цвят черно, гръб еко кожа.

  Предлага се и посетителски стол Mirage cf/lb с тапицерия еко кожа на цена 212лв с ДДС.

  Посетителски стол Mirage steel cf/lb Chrome - промоция 340 лв с ДДС
  - конферентен стол с черна метална рамка тип шейна, седалка и облегалка тапицирана с висококачествена естествена кожа, гръб еоко кожа, подлакътници хром/кожа

   

  Посетителски стол Orion steel cf/lb Chrome - промоция цена 546лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка тип шейна, седалка и облегалка тапицирана с фина висококачествена естествена кожа, гръб еко кожа, подлакътници хром/кожа

  поддържани цветове - черен, жълт

  Посетителски стол Galaxy steel cf/lb Chrome - 546лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка тип шейна, седалка и облегалка тапицирана с фина висококачествена естествена кожа, гръб еко кожа, подлакътници хром/кожа
  Посетителски стол Samba Cosmo Steel - 239 лв с ДДС
  - конферентен стол с хромирана метална рамка, седалка и облегалка от многослойна дървесина, тапицирана с висококачествена естествена кожа, гръб еко кожа, подлакътници с кожа
  Поддържани цветове - черна кожа

  Офис закачалки

  Офис закачалка Марта Офис закачалка Трик Офис закачалка Клас
  Офис закачалка Марта - 59лв с ДДС Офис закачалка Трик - цена 59 лв с ДДС Офис закачалка Клас - 69лв с ДДС
  Офис закачалка Старт Офис закачалка хром Elf Офис закачалка хром Rado
  Офис закачалка Старт - 69лв с ДДС Офис закачалка хром Elf - 69лв с ДДС Офис закачалка хром Rado - 70лв с ДДС
  Офис закачалка Arizona    
  Офис закачалка Arizona черна - 94лв с ДДС
  Офис закачалка Arizona хром - 105лв с ДДС

   

   

   

  За контакти:

  Телефон:
  02 870 04 05; 0886 74 04 05; 0887 338 669; 0887 338 552; 0889 885 248
  адрес: гр. София, кв. Редута, ул. Каймакчалан 85

   

  E-mail: mariah_bg@abv.bg

   

  Виж на картата

   
   

  ВАЖНО: Цените са посочени в лева с включен ДДС, не включват транспорт, разнасяне и монтаж. Мебелите се предават от склад на Марая мебели в гр. София в кашони за самостоятелно сглобяване от клиента. Не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите за наличност по телефон или по e-mail. Представената в каталога информация не е оферта по смисъла на Гражданския кодекс. Цветовете репродуцирани в каталога могат да се различават от действителните на оферираните мебели. Декорациите, представени на снимките не са включени в цената на мебелите. Посочените размери са външни. Най-учтиво Ви молим, преди покупката на мебели, да потърсите точна информация за желания модел от наш консултант и по-специално данните, които са важни за Вас и са определящи за покупката.

  Начало Продукти Промоция Мебели на изплащане Контакти

  Copyright 2015 http://mebelimariah.com All Rights Reserved.